Amber Heard uzavrela dohodu v súdnom spore s exmanželom Deppom: Už nemám silu, odkázala

Americká herečka Amber Heard v pondelok oznámila, že napokon súhlasí s urovnaním súdneho sporu, v rámci ktorého od nej žiadal jej exmanžel Johnny Depp niekoľkomiliónové odškodné za nactiutŕhanie.

20.12.2022 06:12
Amber Heard Foto: ,
Herečka Amber Heard na archívnom zábere zo súdu Fairfax County Circuit Courthouse vo Fairfaxe.
debata

Heard vo svojom príspevku na Instagrame, kde toto svoje „ťažké rozhodnutie“ oznámila, neuviedla podmienky urovnania. Súdna porota pred pol rokom rozhodla, že Deppovi má zaplatiť odškodné vo výške desiatich miliónov dolárov. Herečka sa proti tomuto verdiktu najskôr odvolala, teraz sa však rozhodla odvolanie stiahnuť. Podľa vlastných slov už nemá silu na ďalší súdny proces.

depp, heard Čítajte viac Depp a Heard - ich príbehu vášne a nenávisti sa prizeral celý svet! Skončil sa

„Je dôležité povedať, že som toto nikdy nechcela. Môj život bol ničený počas toho, čo som bránila svoju pravdu. Očierňovanie, ktorému som čelila na sociálnych sieťach, je symptómom toho, ako sa ženy znovu stávajú obeťami, keď vystúpia (so skúsenosťou domáceho násilia)," napísala v pondelok Heard na svojom konte na Instagrame a dodala, že rozhodnutie uzavrieť dohodu bolo „veľmi ťažké“.

Herec Johnny Depp na archívnej snímke zo súdu... Foto: SITA/AP, Jim Watson
Johnny Depp Herec Johnny Depp na archívnej snímke zo súdu Fairfax County Circuit Courthouse vo Fairfaxe.

„Toto rozhodnutie som urobila po tom, čo som stratila vieru v americký právny systém, v ktorom sa moje nechránené svedectvo stalo predmetom zábavy a potravou pre sociálne médiá,“ napísala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Porota rozhodla, že z nactiutŕhania sú vinní obaja – teda aj Amber Heard aj Johnny Depp. Herečka mala zaplatiť desať miliónov dolárov Deppovi ako odškodné za novinový článok, ktorý napísala v roku 2018 a exmanžela v ňom obvinila zo sexuálneho násilia.

Johnny Depp a jeho exmanželka - herečka Amber Heard Čítajte viac Fekálie na posteli, maľba krvou či rozbitý nábytok: Depp a Heard odhaľujú šokujúce bizarnosti vzťahu

Heard však za nactiutŕhanie zažalovala aj Deppa a porota jej priznala nárok na odškodné vo výške dvoch miliónov dolárov. Súdny proces Depp verzus Heard sa odohrával na jar tohto roku a pritiahol veľkú pozornosť verejnosti, keďže počas neho zazneli mnohé pikantnosti z ich spoločného života.

Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...
Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...
+3Strešný apartmán v ikonickej budove Eastern...
debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #súdny proces #domáce násilie #mimosúdna dohoda

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...