Vianoce s kráľovskou rodinou v Sandringhame! Kto prežije premiéru za sviatočným stolom? To je ale prekvapenie

Tieto Vianoce budú pre kráľovnú manželku Camillu a kráľovskú rodinu pravdepodobne veľmi špeciálne. Za sviatočným stolom budú ľudia, ktorí doteraz prístup do Sandringhamu počas Vianoc nemali. O kom je reč?

20.12.2022 14:00
Britain Royals Foto: ,
Zľava: Kráľovná manželka Camilla, kráľ Karol III., princ William a jeho manželka, princezná Kate na novom oficiálnom zábere kráľovskej rodiny.
debata

Kráľovskí fanúšikovia sa už teraz môžu tešiť na zábery britskej kráľovskej rodiny z tradičnej vianočnej prechádzky do kostola sv. Márie Magdalény, kde sa zúčastnia omše. Nielen preto, že sa konečne po troch rokoch pandémie môže opäť konať, ale aj vzhľadom na rodinných príslušníkov to môže byť zmena.

Sarah Ferguson (63) bude môcť prvýkrát po 30 rokoch osláviť Vianoce v Sandringhame. Zatiaľ nie je potvrdené, že sa omše zúčastní aj ona, ale ako píšu britské denníky, je to pravdepodobné.

Camilla, manželka britského kráľa Karola III.,...
Kamila, manželka britského kráľa Karola III.,...
+6Kamila, manželka britského kráľa Karola III.,...

Ako informuje denník The Sun, v kostole sa zrejme ukážu ešte prekvapivejší hostia. Zdroj z paláca denníku The Sun prezradil, že kráľovná manželka Camilla (75) by mohla po prvýkrát priviesť aj svoje deti Thomasa Bowlesa (48) a Lauru Lopes (44) z manželstva s Andrewom Parkerom Bowlesom (82) a takisto svoje vnúčatá. Tom má dve deti, 15-ročnú dcéru a 12-ročného syna, Laura má tri deti, 14-ročnú dcéru a 12-ročné dvojčatá. Je však možné, že rodina Camilly oslávi svoje prvé Vianoce v Sandringhame len za múrmi paláca.

Princ Charles si svoju dlhoročnú priateľku Camillu vzal v apríli 2005 a po viac ako 30 rokoch tak vyvrcholil ich láskyplný aj kontroverzný vzťah. Pretože boli obaja rozvedení, čo pre cirkev znamenalo prekážku, konal sa najskôr občiansky obrad. Až potom sa novomanželom dostalo v kaplnke na hrade Windsor aj cirkevného požehnania.

Video: Camilla – Rozprávkový príbeh o milenke

Rozprávkový príbeh o milenke? Pozrite si životnú cestu kráľovnej manželky Camily

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...