Obľúbená neter kniežaťa Alberta už nie je sama! Veľké priznanie na sociálnej sieti a totožnosť muža, ktorý jej ukradol srdce...

Niekoľko mesiacov sa už špekulovalo o tom, že najmladšia dcéra princeznej Stephanie z Monaka má nového priateľa. Špekuláciám je koniec, Camille Gottlieb to potvrdila aj na sociálnej sieti.

22.12.2022 00:00
Camille Gottlieb Foto:
Členka monackej kniežacej rodiny Camille Gottlieb na zábere z novembra 2022.
debata

Členka monackej kniežacej rodiny, ktorá pochádza z nemanželského vzťahu princeznej Stephanie so šéfom ochranky Jeanom Raymondom Gottliebom, priznala už pred pár týždňami pre šoubiznisový magazín Hello, Monaco, že jej srdce už nie je k dispozícii. Niekoľko týždňov po tejto informácií sa však nič nedialo a 24-ročná Camille tiež „držala bobríka mlčanlivosti“.

Charlotte Casiraghi Čítajte viac Najkrajšia členka monackej kniežacej rodiny? Pozrite sa na jej mamu a pochopíte, po kom zdedila krásu

Zmenilo sa to až pred pár dňami, keď na svojom profile na sociálnej sieti pridala fotografiu a oficiálne potvrdila, že je zadaná. Dvojica na zábere z „insta-story“ kráča ulicou, pričom náklonnosť podčiarkujú aj spojené ruky a pritúlené dve telá zaľúbencov k sebe.

zväčšiť Členka monackej kniežacej rodiny Camille... Foto: Instagram/Camille Gottlieb
Camille Gottlieb Členka monackej kniežacej rodiny Camille Gottlieb zverejnila záber s priateľom, no jeho totožnosť neukázala.

Napriek tomu, že Camille pridala spoločnú fotografiu, cez tvár oboch zaľúbencov je umiestnené veľké srdce. Meno šťastlivca a ako vyzerá jeho tvár – zdá sa – ešte zamilovaná Camille prezradiť nechce.

Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene...
Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža...
+3Zľava: Speváčka Imany, dvojica hostí, Camille...

Isté však je, že s mladým mužom, ktorý počaril najmladšej dcére princeznej Stephanie, musí byť spokoný aj jej strýko – knieža Albert III. Ten sa v spoločnosti svojej netere objavuje v spoločnosti pomerne často a podľa zdrojov z paláca je práve Camille jeho najobľúbenejšou členkou rodiny. Zaujímavosťou pritom je, že je jednou z mála členiek monackej kniežacej rodiny, ktorá nemá nárok na trón – dôvodom je, že pochádza z nemanželského zväzku.

zväčšiť Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene... Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
Camille Gottlieb, princezná Charlene Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene sprevádzala na gala akcii Camille Gottlieb, Albertova neter, dcéra jeho sestry - princeznej Stephanie.

Princezná Stephanie po jej narodení niekoľko mesiacov tajila meno otca, až následne priznala, že Camilla mala práve so šéfom svojej ochranky. Okrem Camille má princezná aj dve deti z manželstva s bodyguardom Danielom Ducruetom – syna Louisa a dcéru Pauline.

Princezná Charlene, princ Jacques a princezná...

Princ Jacques počas osláv Národného dňa Monaka.
+20Princezná Charlene počas osláv Národného dňa...

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Monako #zamilovaná #knieža Albert III. #Camille Gottlieb

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...