William si tajne odskočil na svadbu, ale 'tajnú' akciu absolvovala aj Kate! Zábery z nej sa objavili na sociálnych sieťach

Pred médiami utajenú akciu absolvovala pred pár dňami aj princezná z Walesu.

21.12.2022 00:00
Princezná Kate z Walesu Foto: ,
Princezná Kate z Walesu prichádza na podujatie Together at Christmas' Carol Service vo Westminsterskom opátstve. Oblečená bola v elegantnom kabáte bordovej farby.
debata

Ako sme písali na stránke Pravda.sk, princ William sa bez manželky Kate objavil ako hosť na víkendovej svadbe svojej kamarátky z detstva a niekdajšej prvej lásky Rose Farquharovej v britskom Gloucestershire.

Pred médiami utajenú akciu absolvovala pred pár dňami aj princezná z Walesu. Zatiaľ, čo celý svet 15. decembra s napätím sledoval posledné tri epizódy dokumentu Netflixu Harry & Meghan, Kate tesne predtým absolvovala stretnutie v Londýne bez akéhokoľvek mediálneho poprasku, z ktorého fotky sa objavujú až teraz na sociálnych sieťach.

V rámci príprav na vianočnú bohoslužbu, ktorú zorganizovala vo Westminsterskom opátstve v Londýne a ktorá sa konala na počesť kráľovnej Alžbety II., manželka princa Williama zasadila čerešňu v „Dean's Yard“ hneď vedľa opátstva.

Penelope Cruz Čítajte viac Vianočná kráska Kate aj kráľovná Letizia ohúrili, ale Penelope Cruz? Má štýl a parádne nohy. Toto sú TOP looky týždňa!

40-ročná Kate si na túto príležitosť obliekla tmavozelené úpletové šaty s rolákom, modrozelený károvaný kabát a tmavomodré semišové čižmy. Na večernú akciu sa už prezliekla do bordového kabáta. Na niekoľkých fotografiách, ktoré boli zdieľané na Twitteri či Instagrame, je zachytená na fotografii ako drží v ruke lopatu práve v tomto elegantnom oblečení.

Princezná Kate z Walesu sa zhovára s umelcami,...
Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...
+9Princ William, princ z Walesu, jeho manželka...

Nie je to prvýkrát, čo boli na tomto mieste vysadené čerešne – stalo sa tak v roku 1953 počas korunovácie kráľovnej Alžbety II. aj v roku 2011 pri príležitosti svadby princa Williama a vtedy ešte Kate Middletonovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....