Najprv úsmevy pred objektívmi a potom... aj ona musela domov! Aký dôvod vyhnal Connellyovú z manželovej premiéry?

Tak tomu sa povie smola na poslednú chvíľu. Zažili ju diváci, ale aj slávne osobnosti na utorňajšej premiére v New Yorku.

21.12.2022 14:00
Jennifer Connelly Foto: ,
Herečka Jennifer Connelly pred predstavením The Collaboration na Broadway. Museli ho zrušiť pre pozitívne testovaného na covid v divadelnom súbore.
debata

Na divadelnej scéne na Broadway mala mať v utorok večer veľkú premiéru hra pod názvom The Collaboration, ktorá zachytáva spoluprácu medzi dvojicou slávnych umelcov – výtvarníkom Basquiatom a Andym Warholom, slávnym maliarom so slovenskými koreňmi.

692442911 Čítajte viac Okamih plný nežnosti priamo pred fotografmi! Tom Cruise a jeho vydatá filmová láska

Druhého menovaného v predstavení stvárňuje herec Paul Bettany, ktorého na slávnostnú prvú premiéru prišla podporiť aj jeho slávna manželka. Držiteľka Oscara Jennifer Connelly, ktorú diváci mohli tento rok vidieť napríklad aj v snímke Top Gun: Maverick, dorazila v čiernych šatách Louis Vuitton a s úsmevom pózovala médiám. Dokonca stihla dať pár mikro rozhovorov, v ktorých naznačila, že sa veľmi teší na manželov veľký večer aj jeho výkon.

zväčšiť Diváci pred priestorom divadla Samuela J.... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Diváci pred priestorom divadla Samuela J. Friedmana Diváci pred priestorom divadla Samuela J. Friedmana po tom, ako museli zrušiť premiérové predstavenie hry The Collaboration.

Všetko sa však zmenilo na poslednú chvíľu, keď vedenie divadla oznámilo, že predstavenie sa konať nebude. „Z dôvodu výskytu pozitívne testovanej osoby na covid v rámci divadelnej spoločnosti, sme sa rozhodli dnešné predstavenie zrušiť. Náhradné predstavenia budú ohlásené vopred,“ zaznelo stanovisko zástupcov divadla v momente, keď už časť divákov sedela v sále.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Broadway Direct (@broadwaydirect)

Mnohí diváci zostali po tomto rozhodnutí sklamaní, no nezostávalo im nič iné ako sa vrátiť domov. A prísť sa pozrieť na náhradný termín, ktorý by sa mal konať v najbližších týždňoch. Tí, ktorým by sa už do divadla vracať nechcelo, však pomôže vyriešiť situáciu napríklad aj film s rovnomenným názvom a dokonca rovnakými hercami. Projekt The Collaboration s Paulom Bettanym (Warhol) a Jeremym Popeom (Basquiat) začali nakrúcať pred pár mesiacmi a do kín by sa mal dostať budúci rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Broadway #Jennifer Connelly #Paul Bettany #Covid-19

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....