Muž, ktorý objavil Whitney, potvrdil jej románik so ženou. Prezradil aj meno exmilenca, o ktorom vedel málokto...

O ich láske sa veľa špekulovalo, ale jasná odpoveď dlho neprišla. Teraz ju ponúkol aj hudobný producent Clive Davis.

27.12.2022 00:00
Whitney Houston Foto:
Speváčka Whitney Houston na zábere z roku 1998.
debata (1)

Slávny americký producent a hľadač talentov, ktorý objavil aj hviezdnu Whitney Houstonovú, potvrdil, že zosnulá speváčka mala románik so svojou kamarátkou a neskôr asistentkou Robyn Crawfordovou. „Mali spolu románik, trval zhruba rok, odohralo sa to ešte v ich tínedžerských rokoch,“ uviedol Davis pre reláciu Extra.

Jeremy Clarkson Čítajte viac Toľko hnusu a zloby voči Meghan tu ešte hádam nebolo! Komentár Jeremyho Clarksona pobúril tisíce ľudí, aj jeho...

Slávny producent uviedol, že aj preto bolo nutné, aby sa naznačenie Houstonovej lásky ku dlhoročnej kamarátke objavilo vo filme I wanna dance with somebody, ktorý pred pár dňami vstúpil do kín. Biografia legendárnej Whitney však jej sexualitu rozoberá len okrajovo a aj samotný Davis uviedol, že v tejto oblasti sa objavilo v médiách množstvo nezmyslov.

zväčšiť Archívny záber speváčky Whitney Houstonovej... Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Archívny záber speváčky Whitney Houstonovej (vpravo) a Robyn Crawfordovej, ktorý bol použitý v dokumente Whitney. Archívny záber speváčky Whitney Houstonovej (vpravo) a Robyn Crawfordovej, ktorý bol použitý v dokumente Whitney.

„Popísalo sa toľko článkov, ktoré sa snažili… no skrátka snažili sa pripísať jej závislosť tomu, že bola frustrovaná lesbička, alebo, že nikdy predtým, ako stretla Bobbyho Browna, nerandila s iným mužom. Všetky tieto domnienky sú úplne nesprávne,“ uviedol Davis. „Poznal som niekoľko mužov, s ktorými randila, kým spoznala Bobbyho. Napríklad skoro dva roky chodila s Jermainom Jacksonom,“ doplnil tiež s tým, že vlastne odhalil meno jedného z bývalých milencov známej speváčky.

Whitney Houston zomrela v roku 2012 ako 48-ročná. Film I Wanna Dance With Somebody vznikol k desiatemu výročiu jej smrti.

Herečka Naomi Ackie ako Whitney Houston počas...
Január 1991 a speváčka Whitney Houston počas...
+7Americká speváčka Whitney Houston na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #film #Whitney Houston #lesba #Clive Davis

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...