Usmiata Zagorová s Margitom, Gott pri stromčeku aj Mekyho Vianoce s gitarou! Ich blízki spomínajú na prežité sviatky

Prvé Vianoce bez milovanej manželky, Hany Zagorovej, prežíva tento rok operný spevák Štefan Margita.

24.12.2022 14:30
Karel Gott Foto:
Karel Gott s rodinou počas sviatkov v roku 2010.
debata

Speváčka, ktorú preslávili hity ako Biograf Láska, Jinak to nejde či Setkání, zomrela vo veku 75 rokov v auguste. Dvojica, ktorá si povedala „áno“ v roku 1992, tak spoločne prežila 30 šťastných rokov, čo Margita veľakrát pripomínal aj po smrti manželky. Svojim fanúšikom počas náročných mesiacov po jej odchode veľakrát ďakoval za podporu, pravidelne sa im prihováral prostredníctvom sociálnych sietí. Na milovanú Hanku, ako ju Margita v príspevkoch oslovuje, si samozrejme zaspomínal aj počas Vianoc a zverejnil fotografiu z minulého roka. Na nej pózuje usmiata dvojica pred rozžiareným vianočným stromčekom: „Drahí priatelia, prajem vám krásne sviatky so spomienkou na minulý rok,“ zaželal spevák.

Fanúšikov zosnulého speváka Karla Gotta potešila počas Vianoc aj Ivana Gottová. Sú to už tri roky, čo 1. októbra 2019 zomrel 42-násobný československý a český Zlatý slávik. Gottová na sociálnej sieti zverejnila fotografiu usmiateho speváka, ako zdobí vianočný stromček. Ako k záberu dopísala, fotografia vznikla počas sviatkov v roku 2017. „Milí Karlovi fanúšikovia, prajem vám požehnané vianočné sviatky v kruhu svojich najbližších! Ako spomienku na nášho Karla Vám posielam foto z Vianoc 2017. Snáď vás poteší.“

Na Instagrame si na zosnulého manžela zaspomínala aj Katka Žbirková a to hneď na niekoľkých vianočných snímkach. Na jednej z nich sedí legendárny Meky pri stromčeku a hrá na gitare. „Pekné Vianoce“ zaželala vdova po spevákovi aj novou fotografiou ozdobeného stromčeka, ku ktorej napísala: „Nájdite Mekyho vianočnú ozdobu“. Na stromčeku visí ozdoba s nápisom „Abbey Road“, čiže názvu slávneho štúdia, kde spevák nahrával aj niektoré svoje albumy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka)

Video: S ktorými osobnosťami Slovenska a Čiech sme sa rozlúčili v roku 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Lucie Borhyová objíma Štefana Margitu na...
Michal David s manželkou na zádušnej omši za...
+5Vendula Pizingerová na zádušnej omši za Hanu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karel Gott #Hana Zagorová #Štefan Margita #Katka Žbirková

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...