Táto princezná má štyri deti a okrúhlych 50, na austrálskej pláži ohúrila ukážkovou formou! Veď sa pozrite sami...

Niektorí európski monarchovia sa počas sviatkov venovali typickým povinnostiam spojeným s návštevou bohoslužieb, ale iní... zamierili napríklad aj do teplých krajín.

26.12.2022 07:00
Dánska korunná princezná Mary Foto:
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na austrálskej pláži Palm Beach spoločne s priateľmi a rodinou. Spoločnosť jej robili jej deti, pozornosť upútala forma austrálskej rodáčky.
debata (6)

To je prípad dánskej kráľovskej rodiny, presnejšie korunného princa Frederika s manželkou, korunnou princeznou Mary a ich štyrmi deťmi. Celá rodina ešte pred príchodom vianočných sviatkov odcestovala do Austrálie, odkiaľ pôvabná princezná pochádza.

Louis Čítajte viac Kráľovská rodina pokope, ale hviezdou v Sandringhame bol... Áno, šibal Louis! V krátkych nohaviciach, s hračkou v ruke

Prítomnosť európskej šľachty u protinožcov paparazzom neunikla, pričom takmer celú rodinku sa podarilo objektívom zachytiť aj na vychýrenej pláži Palm Beach – menovkyni známej pláže a luxusnej vilovej časti, ktorá sa nachádza aj na americkom pobreží.

Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
Dánska korunná princezná Mary si užívala deň na...
+1Dánska korunná princezná Mary v spoločnosti...

Bola to práve princezná Mary, ktorá si ukradla najviac pozornosti. Päťdesiatročná tmavovláska, ktorá je mamou štyroch detí, sa predviedla v jednodielnych zelenkavých plavkách a celá pláž mohla obdivovať jej ukážkovú figúru. Mary si užívala slnečné počasie, prítomnosť svojich detí, dokonca ju odfotili s nápojom v rukách, o ktorom sa mnohí domnievajú, že mohol byť osviežujúcim koktejlom.

Jediný, kto v danom momente chýbal, bol práve princ Frederik. Austrálske bulvárne médiá špekulovali, že to bolo preto, lebo sa spamätával z „opice“ – deň predtým kráľovský pár zachytili v jednom z miestnych barov.

zväčšiť Dánsky korunný princ Frederik a korunná... Foto: SITA/AP, Claus Bech
Dánsky korunný princ Frederik a korunná princezná Mary Dánsky korunný princ Frederik a korunná princezná Mary spoločne na vyhlásení cien Crown Prince Couple's Awards 2022.

O návšteve dánskej kráľovskej rodiny sa pritom vedelo už takmer od začiatku tohto roka. Ešte vo februári kráľovský palác v Kodani informoval, že princezná Mary strávi s rodinou vianočnú dovolenku v jej rodnej krajine. Do Austrálie totiž nemohla cestovať počas pandémie a aktuálny pobyt je pre Mary, ktorá vyrastala v Tasmánii, prvým po piatich rokoch na rodnej hrude.

kate Čítajte viac Predvianočný darček pre princeznú Kate od svokra Karola III.: Takúto 'vzácnosť' môžu dostať len vyvolení...

Kým dánska šľachta dovolenkovala, tá britská, samozrejme, nemohla vynechať vianočnú bohoslužbu. Aká bola? A ako si celú udalosť podmanili kráľovskí potomkovia – princ Louis a princezná Charlotte? Pozrite sa v galérii.

Princezná Kate, princ  William, princ George,...
Kráľ Karol III., jeho manželka Camilla,...
+14Kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla počas...

VIDEO: Ako vyzerajú kráľovské Vianoce?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Austrália #princezná Mary

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....