Zamilované Vianoce boli aj u herca Evansa! Urobil prekvapivý krok, ukázal svetu svojho priateľa

Zvyčajne býva pri komentovaní súkromia alebo zverejňovaní osobných záberov veľmi skúpy. Teraz herec Luke Evans urobil výnimku.

27.12.2022 00:00
shutterstock 591779000 Foto:
Herec Luke Evans na archívnom zábere.
debata (1)

Britský herec, ktorého diváci poznajú napríklad z pesničkovej hranej rozprávky Kráska a zviera či seriálu Deväť perfektných cudzincov, sa počas vianočných sviatkov pochválil veľmi súkromnou momentkou na sociálnej sieti. Zverejnil spoločnú fotografiu so svojím partnerom Franom Tomasom.

Herec Neil Patrick Harris (vľavo) a jeho manžel...
Herec Billy Eichner.
+17Herečka Jodie Foster a jej partnerka Alexandra...

„Fakt veselé a šťastné Vianoce od nás všetkým vám,“ napísal k záberu, na ktorom je zachytený s usmiatym partnerom v zasneženej krajine. Štyridsaťtriročný Evans a Tomas majú tvoriť pár už od leta, išlo však o jeden z prvých záberov, ktorým svoju lásku aj „zoficiálnili“ na sociálnych médiách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans)

Luke Evans patrí do skupiny hercov, ktorí sa už roky otvorene hlásia ku gej orientácii, nedávno však vyslovil tiež svoj názor na tvrdenia, že gej úlohy vo filme a televízii by mali stvárňovať len gej herci.

fero joke Čítajte viac Fero Joke po tragédii na Zámockej: Dokedy sa budeme pozerať na vlnu nenávisti? Som hrdý na to, že som gay

„Nemal by som žiadnu kariéru, ak by gej úlohy hrali iba gej herci a úlohy heterosexuálov hrali len heterosexuáli. Možno by som hral dve úlohy z tých všetkých 36 projektov, na ktorých som doteraz robil,“ citoval Evansa Telegraph.co.uk. Herec tiež dodal, že podľa neho je najdôležitejšia, aby „úlohu dostala tá najsprávnejšia osoba“.

VIDEO: Najznámejšie LGBTI+ herci a herečky

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Vianoce #Luke Evans

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...