Sviatočná podoba pôvabnej Sophie, grófky z Wessexu? To je prekvapenie, veď vyzerá ako... Meghan!

Mohlo sa zdať, že počas nedávnej vianočnej bohoslužby v Sandrighame si najviac pozornosti ukradli ratolesti princa Williama a princeznej Kate spoločne s ich dvoma rodičmi. Ale pozornosti sa dočkala aj obľúbená členka rodiny u zosnulej kráľovnej Alžbety II.

27.12.2022 00:00
debata
zväčšiť Sophie, grófka z Wessexu na sviatočnej... Foto: ČTK / Cover Images / John Rainford
Sophie, grófka z Wessexu Sophie, grófka z Wessexu na sviatočnej vianočnej bohoslužbe v Sandringhame.

Reč je, samozrejme, o Sophie, grófke z Wessexu, ktorá na tradičnej bohoslužbe nemohla chýbať. V zástupe členov kráľovskej rodiny, ktorých sa zišlo v Sandringhame požehnane, ju pritom nebolo možné prehliadnuť.

Princezná Kate, princ  William, princ George,...
Kráľ Karol III., jeho manželka Camilla,...
+14Kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla počas...

Manželka princa Edwarda, najmladšieho zo štyroch detí zosnulej panovníčky Alžbety II., sa obliekla do elegantného kabáta vo farbe ťavej srsti od značky Joseph a celý look doplnila vysokými koženými čižmami v hnedej farbe a dramaticky pôsobiacim klobúkom.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Táto princezná má štyri deti a okrúhlych 50, na austrálskej pláži ohúrila ukážkovou formou! Veď sa pozrite sami...

Niektoré médiá šli v komentovaní jej „looku“ ďalej, keď sa snažili nájsť inšpiráciu aj v dávnejšej podobe vojvodkyne Meghan. Práve ona sa totiž na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame objavila v kombinácii prírodných farieb ešte v roku 2017, pár týždňov po ohlásení zásnub s princom Harrym. Vtedy teda ešte ako herečka Meghan Markle zažiarila medzi členmi kráľovskej rodiny. Pravdu je, že farebné ladenie a aj voľba doplnkov bola v prípade oboch dám naozaj podobná.

zväčšiť Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica... Foto: ČTK / AP / Alastair Grant via Profimedia
Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica Meghan Markle na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame v roku 2017.

Nedeľňajšia bohoslužba bola prvým veľkým stretnutím členov britskej monarchie od septembrového pohrebu kráľovnej Alžbety II. Išlo zároveň aj o prvé Vianoce, počas ktorých sa britským občanom prihovoril ako kráľ Karol III. Ten vo svojom prejave nezabudol práve na zosnulú panovníčku, jeho mamu Alžbetu II. Poznamenal, že „toto obdobie je obzvlášť bolestné pre nás všetkých, ktorí sme stratili svojich milovaných“. Zároveň potom vyzdvihol súdržnosť ľudí a pomoc iným, nielen počas obdobia sviatkov, ale v celom roku.

Louis Čítajte viac Kráľovská rodina pokope, ale hviezdou v Sandringhame bol... Áno, šibal Louis! V krátkych nohaviciach, s hračkou v ruke

Hoci kráľ Karol III. už niekoľko mesiacov vládne, jeho oficiálna korunovácia sa ešte nekonala. Je naplánovaná na budúci rok 6. mája a bude odrážať tradície aj modernú dobu, informoval Buckinghamský palác. Podľa zdrojov z paláca dostali na ňu pozvanie aj princ Harry a jeho manželka Meghan. A to aj napriek tomu, že väčšina členov kráľovskej rodiny je hlboko zarmútená z obvinení a medializácie, ktorej čelia po zverejnení dokumentu Harry & Meghan z produkcie Netflixu.

VIDEO: Ako vyzerajú kráľovské Vianoce?

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #bohoslužba #grófka z Wessexu #Sandringham

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...