Rozvod bol pre mňa ochromujúci a ťažký, prezradila Barrymore. Priznala tiež, bolesť utápala v...

Má za sebou tri manželstvá, no práve rozpad toho posledného niesla najťažšie. Herečka Drew Barrymore to priznala v novom rozhovore pre magazín People.

29.12.2022 10:00
Drew Barrymore Foto: ,
Herečka Drew Barrymore na podujatí Webby Awards v máji 2022.
debata

Štyridsaťsedemročná herečka, ktorá sa posledné roky prezentuje ako moderátorka vlastnej talk-šou, sa priznala v novom interview, že jej ostatný rozvod bol pre ňu „ochromujúco ťažký“.

„Sú chvíle, keď sa pozriete na niekoho, o kom si myslíte, že je fakt silný človek a uvidíte ho úplne zlomeného. Hovoríte si: Ako sa tam do pekla dostal? A ja som bola tým človekom. Zlomilo ma to,“ vysvetlila Drew Barrymore pre americký časopis. S manželom Willom Koppelmanom boli spolu bezmála štyri roky a počas ich manželstva sa im narodili dve deti. Aj to bol možno dôvod, prečo rozpad vzťahu s Barrymoreovou tak zamával.

Jennifer Aniston a jej otec John Aniston Čítajte viac Rozvod mu nevedela odpustiť, neskôr sa udobrili! Zomrel Anistonovej otec, hviezda mu posiela odkaz do neba

Hviezda priznala, že sa znovu vrátila k alkoholu, aby ním utlmila bolesť, ktorú cítila. Vo svete je pritom dlhodobo známa ako jedna z mladých hviezd, ktoré sa z alkoholovej a drogovej závislosti liečili ešte pred dovŕšením dospelosti. Barrymore ako detská hviezda a neskôr tínedžerka nezvládla tlak slávy.

zväčšiť Herečka Drew Barrymore na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2022 Daytime Emmy Awards - Press Room Herečka Drew Barrymore na vyhlásení cien Daytime Emmy Awards 2022.

„Iba som sa snažila utíšiť bolesť a cítiť sa dobre – a alkohol to za mňa urobil. To pitie pre mňa bolo neustále, ako: ‚Nemôžeš sa zmeniť. Si slabá a neschopná robiť to, čo je pre teba najlepšie. Stále si myslíte, že túto vec zvládnete, a je to z vás stále lepšie,“ povedala v rozhovore Drew.

brady Čítajte viac To nie! Jeden z najkrajších párov sveta tesne pred rozvodom. V manželstve prežili 13 rokov

Aj tentoraz však boj s alkoholom zvládla a momentálne sa už alkoholických nápojov ani nedotkne. Dôvodom boli aj jej deti, na ktorých jej záleží a chcela byť pre ne čo najlepšou mamou. Od rozchodu s Willom Kopelmanom si partnera nenašla a plne sa sústreďuje na materskú rolu a kariéru na televíznej obrazovke. Nedávno herečka tiež priznala, že od rozchodu nemala žiaden sex a vlastne už takmer sedem rokov žije „v celibáte“.

Video

VIDEO: V relácii Ide o nás sme sa zhovárali o rozchode. Signálom, že sa niečo deje, je podľa psychoterapeuta a párového poradcu Vladimíra Hambálka moment, keď si dvaja partneri uvedomia, že už nesnívajú spoločný sen. Aké ďalšie signály treba vnímať?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #rodina #rozvod #Drew Barrymore

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...