Zoznámte sa, to je pani inštruktorka Heidi! Známa kráska vyrazila na lyže, manžela si vzala pod palec

Nielen večierky a spoločenské udalosti sú miestom, kde zvyčajne vídať Heidi Klumovú. Koncoročné voľné dni trávi športovo.

30.12.2022 00:00
Heidi Klum Foto:
Televízna osobnosť a hviezda Heidi Klum (v strede) vzala na lyžovačku svojho manžela Toma Kaulitza (vľavo) a jeho brata Billa Kaulitza.
debata

Známu nemeckú rodáčku, ktorú v roku 2023 čaká oslava okrúhlej päťdesiatky, zachytili objektívy paparazzov v známom lyžiarskom stredisku Aspen. Práve tam sa vydala hneď po oslavách Štedrého dňa, aby si užila poriadnu zimnú dovolenku a, samozrejme, lyžovačku.

28th Annual SAG Awards - Cocktail Reception Čítajte viac Pikantný záver roka? Zvodná Alexandra Daddario šla celkom donaha, toto zavesila na Instagram

Spoločnosť Klumovej robil jej manžel Tom Kaulitz, ale tiež jeho brat Bill. Na lanovke pre lyžiarov je trio zachytené spoločne, pričom Heidi sedí v strede oblečená v bielej lyžiarskej kombinéze. Na sociálnej sieti neskôr modelka, moderátorka a televízna porotkyňa a producentka prezradila, že lyžovačka v Aspene bola pre jej manžela a švagra absolútnou premiérou.

zväčšiť Televízna moderátorka, porotkyňa a bývalá... Foto: Profimedia
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz Televízna moderátorka, porotkyňa a bývalá topmodelka Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz na spoločnej večeri v reštaurácii Giorgio Baldi v Santa Monike.

„Veľmi dobré! Tomov a Billov prvý deň na jednotku. Pozdravte pani inštruktorku,“ napísala štvornásobná mama na svojom konte na sociálnej sieti Instagram.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Iba pár dní pred Vianocami sa Heidi objavila vo zvodnom kvetinovom overale značky Saint Laurent, keď si s manželom Tomom vyrazila na sviatočnú večeru. V tomto prípade bola o niečo zvodnejšia, než v lyžiarskej kombinéze – ale to je asi pochopiteľné. Štyridsaťdeväťročná blondínka, ktorú svet pozná z móla a reklám značky Victoria's Secret, má za sebou pracovne náročný rok, no na zábavu si vie tiež vždy nájsť čas.

O tom svedčí napríklad aj nedávna účasť na večierku u Paris Hiltonovej či návšteva premiéry filmu Avatar 2, na ktorej bola absolútnym magnetom. Viac v odkazoch, ale pozrite si tiež galériu Klumovej z roku 2022. Takýto bol jej rok pred objektívmi.

Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na...
Televízna osobnosť Heidi Klum na párty The...
+19Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.

VIDEO: Najlepšie oblečené ženy 2022

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Heidi Klum #lyžovačka #Aspen #rok #prehľad

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...