Známa hviezda obvinila Brada Pitta: Postaral sa o to, aby som nedostala túto úlohu...

Výmysel či vážne obvinenie? To nerozhodneme. Isté však je, že meno herca Brada Pitta sa opäť nespomína v najlepšom kontexte.

02.01.2023 00:30
Global Premiere of "Babylon" Foto: ,
Brad Pitt a premiére novinky "Babylon" v Los Angeles.
debata

Hollywoodskeho herca a držiteľa Oscara len pred pár dňami menovala známa rockerka a herečka Courtney Love ako dôvod, prečo nedostala rolu v kultovom filme z konca 90-tych rokov. Reč je o snímke Klub bitkárov (1999), v ktorej kedysi práve Brad Pitt pod režisérskou taktovkou Davida Finchera exceloval. Love tvrdí, že práve ona mala hrať hlavnú ženskú rolu.

Brad Pitt na premiére novinky "Babylon" v Los...
Li Jun L na premiére novinky "Babylon" v Los...
+13Taylor Hill na premiére novinky "Babylon" v Los...

Dnes 58-ročná speváčka v čase nakrúcania tvorila pár s Edwardom Nortonom, ktorý si tiež vo filme zahral jednu z dvoch hlavných úloh. „Prišiel za mnou domov a začal smokliť. Nemám silu, aby som niečo urobil, povedal mi, keď mi oznámil, že ma z filmu vyhodili,“ opísala situáciu Courtney Love. Hviezda zároveň ponúkla aj vysvetlenie, prečo sa tak stalo.

zväčšiť Speváčka Courtney Love v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Courtney Love v kreácii Gucci. Speváčka Courtney Love v kreácii Gucci.

„Nedovolila som, aby Brad hral Kurta!“ vyhlásila Love v podcaste WTF moderátora Marca Marona. Pár rokov predtým, ako sa začalo nakrúcanie filmu Klub bitkárov, sa totiž vraj snažil známy hollywoodsky režisér Gus Van Sant spoločne s Bradom Pittom presvedčiť vdovu po slávnom hudobníkovi Kurtovi Cobainovi, aby dala dovolenie na nakrúcanie jeho biografie. Kurta mal stvárniť práve Pitt.

Global Premiere of "Babylon" Čítajte viac Už je ruka v rukáve? Oslávenec Pitt prichytený! Spoločná jazda autom a narodeniny strávil s touto kráskou

„Povedala som mu vtedy, že neviem, či mu dôverujem a či jeho filmy sú na niečo dobré. A nemyslím si, že by mohol pochopiť Kurta,“ zaspomínala si v podcaste Courtney Love. Naznačila tak, že Pitt bol vlastne len pomstychtivý, keď sa postaral o to, aby si nezahrala v Klube bitkárov.

Ako píše americký portál JustJared.com, ktorý o kauze informoval – s odvolaním sa na zdroje z nakrúcania kultového filmu, sú vraj slová Loveovej veľkou dezinterpretáciou udalostí. „Pred bezmála 25 rokmi bola Courtney Love na kastingu do filmu Klub bitkárov, ale ponuku na rolu nikdy nedostala. Nemôžete byť vyhodení z práce, ktorú ste nikdy nedostali,“ komentoval zdroj.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Courtney Love #pomsta #rola #Klub bitkárov

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...