Z bábätiek sa v roku 2022 tešili Pauhofová, Perkausová, Gáborík, Mareš a ďalší

Kto zo známych osobností Slovenska a Čiech sa v roku 2022 dočkal prírastku do rodiny?

01.01.2023 00:00
146A1838 Foto:
Herečka Táňa Pauhofová.
debata

V novembri sa stala mamou 28-ročná česká moderátorka Eva Perkausová, na svet priviedla synčeka Killiana. Perkausová, tvár televízií Prima a CNN Prima NEWS, sa v januári roku 2022 vydala za svojho partnera, Ivana Hecka. Dvojica si svadbu vystrojila v exotike, na ostrove Maurícius.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Jedna z najobľúbenejších a najobsadzovanejších slovenských herečiek, Táňa Pauhofová, sa začiatkom októbra dočkala svojho prvého potomka. Ako 39-ročná porodila svojmu manželovi, skladateľovi Jonatánovi Pastirčákovi (29), dcérku. Rodičia jej dali meno Míla.

V rovnakom čase ako Pauhofová sa prvého potomka dočkal aj český herec, 34-ročný Vojta Kotek. Herec, ktorý sa preslávil aj vďaka komédii Snowboarďáci (2004), sa teší z malého Huberta, ktorého mu porodila manželka Radana.

V máji sa bývalý hokejista Marián Gáborík a jeho manželka Ivana stali druhýkrát rodičmi. K dcérke Belle pribudla druhá dcérka, dostala meno Leia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Marec priniesol veľkú radosť českému moderátorovi Leošovi Marešovi, ktorý sa potešil z ďalšieho potomka, dcérky. S manželkou Monikou sa stali rodičmi ich prvého spoločného dieťatka. Pre Mareša ide o tretieho potomka, z predošlého manželstva má dvoch synov – Jakuba (15) a Mateja (11).

V marci sa stala dvojnásobnou mamou Ewa Farna. K 2-ročnému synovi Arturovi pribudla sestrička, s manželom Martinom Chobotom ju pomenovali Ella.

ewa farna, superstar, Čítajte viac Ewa Farna je dvojnásobnou mamou! Tu je jej malý poklad

Vo februári sa ako vo veku 28 rokov sa sympatická speváčka a superstaristka Dominika Stará dočkala synčeka, ktorý dostal Miško. Dieťatko prišlo na svet deň pred sviatkom zamilovaných. Za Michala Jurenu sa speváčka vydala v roku 2021 a prijala jeho priezvisko.

Vo februári sa z potomka tešil aj 60-ročný herec Pavol Topoľský, so svojou treťou manželkou sa dočkal ich prvého spoločného potomka, dcérky Alexandry. Pre herca, ktorého diváci poznajú zo seriálov Oteckovia, Hniezdo, Prázdniny či Panelák, ide o piate dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leoš Mareš #Táňa Pauhofová #Eva Perkausová

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...