Kim Kardashian našla fakt slávnu fanúšičku! Je pre mňa fascinujúca, chváli ju držiteľka Oscara

Stále sa nájdu mnohí, ktorí sa netaja svojou averziou voči megastar Kim Kardashianovej. Známa herečka a podnikateľka, ktorá má doma Oscara, však ku nim nepatrí.

02.01.2023 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna a internetová megastar Kim Kardashian v šatách Dolce & Gabbana.
debata

Reč je o Gwyneth Paltrowovej, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú zo snímok ako Iron Man či Zamilovaný Shakespeare. Paltrow si len nedávno pozvala americkú celebritu, slávnu podnikateľku a influencerku do svojej podcastovej talk-šou. Neskôr sa vyjadrila, že Kim Kardashianovú veľmi obdivuje a považuje ju za „fascinujúcu“.

Jessica Alba Čítajte viac Najkrajšie mamičky šoubiznisu pokope! Kardashian a Alba ako ružové cukríky, švédska Barbie Hosk len v 'sieti'

„Kim Kardashian fascinuje svet, to všetci dobre vieme. Pre mňa je fascinujúca, pretože berie ako výzvu toľko pôdob ženstva – toho, ako žena má vyzerať, kým má byť, ako sa má správať. A to všetko robí vlastne priamo v procese,“ komentovala 50-ročná Paltrow, ktorá doplnila, že rozhovor s Kardashianovou si veľmi užila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Štyridsaťdvaročná hviezda z televíznych obrazoviek, ktorá za uplynulé roky vybudovala okolo svojho mena a značky obrovské impérium, sa u Paltrowovej objavila pred vianočnými sviatkami. Dôkazom je aj spoločný záber, ktorý si dvojica urobila priam v štúdiu Paltrowovej značky GOOP. Na nej je Kardashian zachytená ešte s plavými odfarbenými vlasmi, počas Vianoc sa však už prezentovala novým lookom. Je z nej opäť tmavovláska.

Viac než vizáž však v prípade rozhovoru zaujali niektoré vyjadrenia ikony 21. storočia. Kardashian hovorila o súkromí, exmanželovi Kanye Westovi, výchove detí či randení.

VIDEO: Preslávená svojou slávou – Kim Kardashian

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #rozhovor #Kim Kardashian #fanúšik

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....