Zamilovaná Rolins na horách, Verešová s krásnou dcérou, ale najväčšie prekvapenie Silvestra? Fotka od Sklenaříkovej!

Ako prežili záver roka 2022, oslavy Silvestra a vítanie toho nového roka s trojkou na konci známe slovenské a české celebrity?

01.01.2023 09:34
Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd Foto:
Speváčka Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd v záverečnom dni roka 2022. Zjavne ho mali plný lásky.
debata (4)

Platí, že tak, ako medzi bežnými Slovákmi, aj medzi hviezdami zo slovenských a českých končín to bolo naozaj pestré. Napríklad speváčka Dara Rolins zverejnila na svojom Instagrame zábery s partnerom Pavlom Nedvědom. Zamilovaná dvojica vyzerá azda ešte idylickejšie než v začiatkoch vzťahu a záver roka si zjavne užili práve v zaľúbenom „móde“.

Emily Ratajkowski, Pete Davidson Čítajte viac Raper zbalil mamu svojej rovesníčky, Gigi Leonarda a táto herečka sa zamilovala do ženy! Tu sú najprekvapivejšie páry 2022

Platilo to aj pre speváčku Emmu Drobnú, ktorá si posledný deň roka 2022 užila s partnerom Filipom Šebom na horách, herečka Natália Puklušová poslala odkaz aj spoločnou fotografiou so svojím partnerom a v znamení lásky sa niesol aj Silvester moderátorky Alexandry Orviskej.

Speváčka Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd...
Ako absolútna zamilovaná idylka - tak vyzeral...
+11Moderátorka RTVS Simona Simanová a jej...

Azda najväčšie prekvapenie však vyvolala slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková. Hoci sa len pár dní pred koncom roka objavili správy o tom, že jej manželstvo s André Ohanianom končí – blondínka pridala fotografiu do takzvaného „insta-príbehu“ – fotografiu, na ktorej sa túli k svojmu manželovi a vyzerajú naozaj spokojne. Či to znamená, že sa rozvod ruší, alebo len rodáčka z Brezna chcela ukázať, aké sú jej hodnoty pre rok 2023, sa ukáže asi časom.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Šok pár dní po Vianociach! Sklenaříkovej nevyšlo ani druhé manželstvo. Ďalej pôjdeme oddelene, priznáva

Na sociálnych sieťach sa potom objavili tiež video- a fotoodkazy od známych tvárí ako Andrea Verešová, Jasmina Alagič Vrbovská či Kristína Tormová. Prvá menovaná vítala nový rok s krásnou dcérou a zverejnila záber z nedávneho spoločného fotenia. Viac odkazov z Instagramu nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #oslava #Andrea Verešová #Silvester #Dara Rolins #Adriana Sklenaříková #Kveta Horváthová #Emma Drobná

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...