Prajem si viac veľkorysých ľudí, odkázala Dara Rolins. Obula sa do 'lakomých boháčov'

V znamení lásky, ale aj bilancovania strávila zmenu rokov speváčka Dara Rolins. Na sociálnej sieti nezabudla ani na osobné želania pre svojich bezmála 700-tisíc sledovateľov.

03.01.2023 00:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

„Keď sa ma niekto pýta, čo si prajem do nového roku, hovorím, že chcem dosť sily a prostriedkov na to, aby som mohla pomáhať,“ uviedla v prvojanuárovom „poste“ speváčka. „Mám krásny život a v podstate všetko, po čom človek môže túžiť. Áno, mohla by som mať ďalšie boty, kabelku, auto, dom…A nebudem pokrytecky tvrdiť, že nikdy nebudem, ale podstatné je, že som sa VŽDY vedela podeliť,“ pokračovala Dara Rolins.

Dara Rolins a jej partner Pavel Nedvěd Čítajte viac Zamilovaná Rolins na horách, Verešová s krásnou dcérou, ale najväčšie prekvapenie Silvestra? Fotka od Sklenaříkovej!

„Nie je to o tom, koľko kto má. Nemám málo, ale vždy mi zostáva stáť rozum nad ľuďmi, ktorí majú omnoho viac a úmerne k tomu, sú aj nechutne lakomí. A pritom by ich tento jav, to, že je o nich postarané, mal oslobodiť. Urobiť ich veľkorysejšími, pozornejšími, citlivejšími na rozdiely. Mohli by sa chovať ako naozajstní králi a kráľovné,“ neodpustila si aj kritické slová rodáčka z Bratislavy a následne dodala, že práve to si najviac praje v roku 2023.

„Viac empatických a veľkorysých ľudí. Nech je náš svet lepší a šťastnejší. A zdravší,“ dodala s úsmevom a fotografiou, na ktorej si pripíja zo zimnej dovolenky.

Speváčka Dara Rolins na zábere z roku 2018 v...
Speváčka Dara Rolins pred objektívom Lukáša...
+17Speváčka Dara Rolins.

Strávila ju v spoločnosti svojho partnera Pavla Nedvěda a vyzerá to, že si prelom rokov naozaj užili v radosti a láske. Aký bol Silvester ďalších slovenských a českých celebrít, nájdete tu.

Daru Rolins už koncom mesiaca čaká jej veľký koncert v pražskej O2 Aréne, ktorým dodatočne oslávi životné jubileum a chystá aj veľký prierez svojou kariérou.

Video

VIDEO: Exkluzívny rozhovor s Darou Rolins o jej kariére, živote, láske aj päťdesiatke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #láska #bohatstvo #Silvester #Dara Rolins #prianie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...