Krásna Selena Gomez je pripravená! Opäť bude randiť

30-ročná speváčka a herečka v má za sebou vzťahy so slávnymi mužmi ako ako Justin Bieber či Taylor Lautner.

04.01.2023 00:00
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka Selena Gomez v kreácii Toteme.
debata

Stránka ET online citovala zdroj z jej okolia, ktorý jasne povedal: „Selena sa cíti dobre a je optimistická. Je naklonená randeniu.“

S Bieberom chodila takmer desať rokov, bol to vzťah plný rozchodov a návratov. Jeho svadba s Hailey Baldwinovou bola tým najlepším, čo sa jej stalo, povedala Gomez. „Všetko bolo také verejné. Cítila som sa prenasledovaná minulým vzťahom, ktorého sa nikto nechcel pustiť. Mám pocit, že som musela prejsť tým najhorším zármutkom všetkých čias a potom na to rýchlo zabudnúť, čo bolo naozaj ťažké. Ale myslím si, že sa to muselo stať a nakoniec to bola tá najlepšia vec (svadba Biebera a Baldwinovej), aká sa mi kedy stala. Ide o viac ako o stratenú lásku. Učím sa vybrať si samú seba, vybrať si život,“ opísala Gomez.

Selena Gomez Čítajte viac Selena Gomez oslávila 30, narodeninový večer strávila len s jednou osobou... neuhádnete, s kým!

Tridsaťročná hviezda už v minulosti priznala, že trpí bipolárnou poruchou a už niekoľko rokov užíva lieky. Hoci jej na jednej strane pomáhajú, na druhej nesú so sebou aj bremeno, ktoré je vraj pre Gomezovú často veľmi náročné stráviť. V rozhovore pre magazín Roling Stone pred časom priznala, že pre lieky, ktoré užíva, možno nikdy nebude môcť otehotnieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...