Vinczeovci prezradili úžasnú novinku: Už mesiac majú doma bábätko!

Niekoľko týždňov sa im to podarilo tajiť, no po tom, čo dvojicu pristihli objektívy reportérov jedného zo slovenských denníkov, museli s pravdou von. Manželia Adela a Viktor Vinczeovci sa už mesiac starajú o bábätko.

05.01.2023 10:05
Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze Foto:
Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze.
debata

Známu moderátorku a jej podobne populárneho manžela zachytili fotografi portálu Pluska.sk, ako z domu vychádzajú s vajíčkom s drobným batoľaťom. Dieťatko dostali v rámci adopčného procesu, do ktorého sa prihlásili už pred pár mesiacmi. Vinczeová pre portál tiež prezradila, aká je vlastne aktuálna situácia.

Britain Eternals UK Premiere Čítajte viac 4, 5 aj 6 detí, slávne ženy sa veľkej rodiny neboja! Ale rekord? Táto herečka mala detí 14....

„Dieťatko máme doma asi mesiac. Nemôžeme o ňom však nič povedať. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno, pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, a preto je to veľmi citlivé,“ uviedla moderátorka pre Plusku.

zväčšiť Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová a jej... Foto: TV Markíza
ZAK 7179 Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze.

Známu televíznu dvojicu čaká takpovediac skúšobná lehota niekoľkých mesiacov, aby si dieťa mohli oficiálne osvojiť a stať sa jeho rodičmi aj papierovo. Podľa moderátorky je však dobré, že systém funguje tak, že bábätko už majú doma, aby si na nich zvyklo a vytvorili si s potenciálnymi rodičmi puto.

rh DSC4707 Čítajte viac Adela Vinczeová o téme adopcie: Neistota? Túto otázku si kladie

Tvár relácií ako Chart Show či Milujem Slovensko sa priznala pre Plusku, že zrušila všetky svoje večerné eventy a celkovo si aj s manželom Viktorom museli preorganizovať život. „Obaja nie sme 8 hodín v práci, vieme si to nastaviť, že sme s ním vždy jeden z nás alebo obaja doma. V noci to tiež zvládame v pohode. Každý deň ale zisťujeme nové veci," citoval ju portál, ktorému blondínka poskytla exkluzívny pohľad do jej súkromia.

Speváčka Madonna s vlastným otcom a jej...
Herečka Angelina Jolie a jej adoptívni synovia...
+19Režisér Steven Spielberg, jeho manželka Kate...

Manželia Vinczeovci sú jedným z mála celebritných párov, ktorí absolvuje adopčný proces a určite sa stanú vzorom aj pre mnoho iných párov, ktoré majú problém s počatím dieťaťa. Adopcie sú však populárnejšie medzi zahraničnými celebritami – tam však nielen kvôli problému s plodnosťou, ale v rámci túžby po viacdetnej rodine, pričom ju tvoria biologické aj adoptívne deti. Príkladom sú aj slávne celebrity, ktoré nájdete v galérii. Mnohé celebrity potom tiež v zahraničí využili služby náhradnej matky, ktorá im dieťa vynosila.

Vinczeovcom držíme palce, aby si dieťaťko na nich navyklo a aby sa o pár mesiacov už stali rodičmi aj oficiálne a na papieri.

Video

VIDEO: Čo povedala Adela Vinnczeová o adopcii v relácii Silná zostava.

Zdroj: RTVS

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Viktor Vincze #Adela Vinczeová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...