Facka, ktorú videl celý svet, pilot Cruise aj božská Kim ako moderná Marilyn: Toto je 30 TOP fotografií roka 2022!

Hoci sme sa už naplno ponorili do nového roka 2023, na dnešný voľný deň sme si pre vás pripravili ešte jedno obzretie. Teda vlastne, aby sme boli presní - obzrieť sa môžete hneď tridsaťkrát.

06.01.2023 00:00
Entertainment Photos 2022, najlepšie fotky... Foto: ,
Záber z februára 2022: Modelky na prehliadke Sergio Hudson v New Yorku.
debata

Presne toľko fotografií sme vybrali zo zoznamu agentúry AP Photo, ktorá každoročne ku koncu roka bilancuje tiež a opätovne vydáva tie najzaujímavejšie fotografie roka z rozličných oblastí.

V našom prípade ide, samozrejme, o svet šoubiznisu, nablýskaných spoločenských eventov a premiér, červených kobercov na festivaloch, svet modelingových mól či luxusných hotelov, v ktorých pózujú herecké hviezdy, aby spropagovali svoj film.

Princ William a jeho manželka Kate, princ a princezná z Walesu Čítajte viac Geissenovský luxus zo Slovenska, nahá Britney či Polnišovej 'ohováračky' lákali... no TOP článok roka? S krásnou Kate!

Rok 2022 bol bohatý na desiatky záberov, ktoré zaujmú svojou kompozíciou, svetlom (Kaia Gerber na prehliadke Prada), zachytením špeciálneho detailu, portrétu (Jeff Goldbum alebo David Cronenberg) výnimočného momentu (Tom Cruise na premiére filmu Top Gun: Maverick), ale tiež záberov, ktoré budú navždy ilustráciou výnimočnej (hoci aj kontroverznej a škandalóznej) udalosti (napríklad facka Willa Smitha na Oscaroch či súd medzi Amber Heardovou a Johnnym Deppom).

zväčšiť Záber z marca 2022: Herec Will Smith strelil... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Entertainment Photos 2022, najlepšie fotky roka, šoubiznis, Will Smith, facka Záber z marca 2022: Herec Will Smith strelil facku moderátorovi a komikovi Chrisovi Rockovi na vyhlásení Oscarov.

Namiesto priveľa písania je práve toto materiál, v ktorom jednoducho len odporúčame otvoriť si galériu a pripomenúť si tieto výnimočné momenty. Tu sú fotky roka 2022 zo sveta šoubiznisu, módy a umenia.

Záber z mája 2022. Herečka Anne Hathaway na...
Záber z februára 2022: Modelky na prehliadke...
+27Záber z mája 2022: Internetová ikona Kim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #móda #Kim Kardashian #Tom Cruise #Will Smith #facka #Chris Rock #najlepšie foto

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...