Najšokujúcejšie obvinenie vôbec! William ma v hneve schmatol a zložil k zemi, hovorí princ Harry o bratovi

Za posledné mesiace si už verejnosť zvykla na obvinenia smerom k členom kráľovskej rodiny, ktoré priniesol najmä dokument z produkcie Netflixu a úst princa Harryho a jeho manželky Meghan. To posledné však ešte posúva latku...

06.01.2023 00:00
Books Prince Harry Foto:
Podoba obálky knihy Spare - memoárov princa Harryho, ktoré v januári 2023 vydá vydavateľstvo Random House Group.
debata (15)

V úryvku z knihy Spare, ktorá je memoármi princa Harryho a v plnom vydaní sa objaví na pultoch budúci týždeň, sa princ Harry venoval konfliktu medzi ním a jeho bratom – princom Williamom. Ten mal vyvrcholiť dokonca fyzickým násilím, ktorého sa vraj dopustil na Harrym jeho starší brat.

Jeremy Clarkson Čítajte viac Toľko hnusu a zloby voči Meghan tu ešte hádam nebolo! Komentár Jeremyho Clarksona pobúril tisíce ľudí, aj jeho...

Britský následník trónu údajne prišiel v roku 2019 do Nottingham Cottage, vtedajšieho bydliska svojho mladšieho brata, aby s ním hovoril o problematickej Meghan a tom, ako vzťah s Meghan negatívne ovplyvňuje kráľovskú rodinu ako inštitúciu. Manželku 38-ročného Harryho nazval princ William komplikovanou a drzou. Mal údajne tiež tvrdiť, že opakuje len to, čo písala tlač o Meghan.

1. FAKT: Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa...
2. FAKT: Princ Harry sa označil za "syna mojej...
+93. FAKT: Princ Harry mal údajne zoznam o tom,...

Potom vraj padla poznámka, ktorá Williama rozhnevala. Najprv sa pokúsil celú situáciu odľahčiť a vraj nalial obom bratom pohár vody. Podľa úryvku z knihy to však situáciu neupokojilo. „Všetko sa to zbehlo tak rýchlo. Tak veľmi rýchlo. Chytil ma za golier, roztrhol mi retiazku na krku a zvalil ma na zem,“ napísal Harry v knihe. „Dopadol som na misku pre psa, ktorá mi praskla pod chrbtom a jej kúsky sa do mňa zarezávali. Chvíľu som tam ležal omámený, potom som sa postavil na nohy a povedal som mu, aby vypadol.“

harry Čítajte viac Harry v dokumente Netflixu poriadne pritvrdil: Za to, že Meghan potratila, môže....

Princ William vraj následne odišiel, no takmer vzápätí sa vrátil a vyzeral, že ho situácia mrzí. „Ospravedlnil sa predtým, ako mi navrhol, že o tom nemusí Meghan hovoriť,“ napísal Harry v knihe. Vojvodkyňa zo Sussexu si však neskôr na svojom manželovi všimla škrabance a modriny na jeho chrbte a opýtala sa, čo sa stalo. Vtedy jej princ Harry o incidente povedal. „Nebola prekvapená a ani taká nahnevaná, ale bola strašne smutná,“ napísal princ Harry.

zväčšiť Bratia - princovia William (vľavo) a Harry bok... Foto: SITA/AP, Kirsty O'Connor
princovia William (vľavo) a Harry Bratia - princovia William (vľavo) a Harry bok po boku ukázali jednotu v kráľovskej rodine vo chvíľach po smrti kráľovnej Alžbety II.

Pred pár dňami v rozhovore priznal, že by chcel obnoviť vzťah s otcom – kráľom Karolom III. aj bratom Williamom, no "kráľovská rodina neprejavila absolútne žiadnu ochotu zmieriť sa s ním“.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kniha #princ Harry #bitka #konflikt #obvinenie #memoáre

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...