Malá tajná svadba! Niekdajšia detská hviezda Ashley Olsen sa vydala, toto je jej vyvolený

Z niekdajšej detskej hviezdy, dnes dizajnérky Ashley Olsenovej je vydatá pani. Ako informovali americké médiá, Ashley sa mala vydať za svojho dlhoročného partnera.

06.01.2023 00:00
Ashley Olsen Foto: ,
Dizajnérka Ashley Olsen na zábere z novembra 2021.
debata

Louis Eisner je 34-ročný umelec a partner slávnej hrdinky sitkomu Plný dom, ktorá sa posledné roky aj so sestrou Mary-Kate realizovali predovšetkým ako dizajnérky v ich vlastnom módnom ateliéri The Row.

Ashley Olsen a Louis Eisner, ktorý je synom šperkárky Lisy Eisnerovej a bývalého prezidenta spoločnosti David Geffen Company Davida Eisnera, sa prvýkrát oficiálne predstavili pred objektívmi v októbri roka 2021. Dvojica sa stretávala podľa viacerých zdrojov už od roku 2017 a hoci pomerne rýchlo nadobudol ich vzťah rýchly spád, držali ho niekoľko rokov mimo dosahu médií.

zväčšiť Americká dizajnérka Ashley Olsen a jej partner... Foto: Profimedia
Ashley Olsen a jej partner Louis Eisner Americká dizajnérka Ashley Olsen a jej partner Louis Eisner na zábere z roku 2021.

To však v prípade sestier Ashley a Mary-Kate Olsenových platí takpovediac vo všetkom. Svoje súkromie si roky prísne strážia a verejnosť sa len sem-tam dozvie nejakú novinku – často aj s niekoľkomesačným oneskorením.

Jordana Brewster Čítajte viac Tu je 5 najkrajších neviest minulého roka! Očarujúca Mia z Rýchlo a zbesilo je až piata! Kto ju predbehol?

Čo sa samotnej svadby týka, ani o nej nie je známych veľa podrobností. Portál PageSix.com však informoval, že obrad sa konal v kalifornskej štvrti Bel-Air a bolo na ňom prítomných zhruba päťdesiat hostí. Ako vyzerala nevesta, kto prišiel alebo kedy presne sa sobáš konal, nie je známe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #partner #tajná #Ashley Olsen

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...