Krásna dcéra Grafovej a Agassiho vyvolala špekulácie: Žeby tento fešák bol jej nový priateľ?

Bývalé tenisové hviezdy Steffi Graf a André Agassi patria k obľúbeným párom aj po rokoch od ukončenia aktívnej kariéry. Zdá sa však, že v hľadáčiku médií sa objavujú častejšie aj ich ratolesti.

08.01.2023 07:46
debata (3)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jazagassi

Slávni tenisoví partneri sú rodičmi 21-ročného Jadena Gila a 19-ročnej Jaz Parker Agassiovej – práve nežnejšia z dvojice nedávno opäť upútala pozornosť nemeckých médií, ktoré sa s obľubou vracajú k životu svojej slávnej rodáčky Grafovej a jej životu po kariére.

Jordánsky kráľ Abdullah II a kráľovná Rania Čítajte viac Štyri dospelé deti, ale ona vyzerá... ako ich rovesníčka! Jordánska kráľovná očarila novoročným záberom

Jaz Parker sa len nedávno na svojom Instagrame prihlásila s odkazom zo zimnej dovolenky, na ktorej si zapózovala v provokatívnej póze a športovej elastickej kombinácii na zasneženej terase horskej vily. To, čo však viac púta pozornosť nemeckej tlače, je fakt, že by pôvabná plavovláska mohla mať nového priateľa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @jazagassi

Špekuluje sa o tom, že ide o Parkera Aquina – sympatického mladíka, ktorý zjavne miluje šport a najmä snouboarding – podobne ako Jaz Parker Agssiová. Dvojicu „usvedčili“ zo spoločne strávených chvíľ práve sociálne siete. Aj jeden aj druhý totiž na nich zdieľali spoločné momenty na svahu a komentár Agassiovej so srdiečkom vyvolal otázniky, či práve 21-ročný Parker nie je jej vyvoleným.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Parker (@parkeraquino)

Štíhly vyšportovaný mladík je hráčom bejzbalu a pochádza z Las Vegas, kde žije rodina Grafa a Agassiovej. Dcéra známej dvojice sa podľa viacerých zdrojov s Aquinom pozná už niekoľko rokov a sú si veľmi blízki. Či aj spolu tvoria pár, však žiaden zo zdrojov nepotvrdil. Každopádne, minimálne vďaka športovému nadšeniu a dokonca štúdiu na športovej škole, by asi mal Parker u rodičov sympatickej Jaz plusové body navyše. Čas ukáže, či z toho niečo bude…

Televízna moderátorka Jarmila...
Slovenská modelka Andrea Verešová s dcérou...
+27Moderátorka Iva Kubelková (vľavo) a jej dcéra...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #rande #partner #Steffi Graf

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....