Neopovažuj sa takto hovoriť o mojej žene, kričal vraj princ Harry na otca Karola III. Čo bol dôvod?

Jedno šokujúce tvrdenie a odhalenie za druhým z úst princa Harryho na adresu kráľovskej rodiny - v ich znamení sa niesol uplynulý týždeň.

09.01.2023 00:00
Britain Royals Foto: ,
Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu a princ Harry si prezerajú spomienkové odkazy od zástupcov verejnosti, ktorí spomínajú na kráľovnú Alžbetu II.
debata (2)

V jeho závere sa k množstvu šokujúcich tvrdení, ktoré sa objavujú v princových vlastných memoároch, pridalo najnovšie, ktoré sa vraj týka konfliktnej situácie medzi ním a jeho vlastným otcom – kráľom Karolom III.

Books Prince Harry Čítajte viac Najšokujúcejšie obvinenie vôbec! William ma v hneve schmatol a zložil k zemi, hovorí princ Harry o bratovi

Ani ten asi nebude úplne naklonený Harryho manželke Meghan Markleovej – ak je teda pravdivá situácia, o ktorej píše britský Daily Mail a ktorá by sa tiež mala objaviť v Harryho memoároch – knihe nazvanej Náhradník. Kráľ, v tom čase ešte princ Charles, povedal vraj svojmu synovi, že jeho polovička nie je vítaná pri smrteľnej posteli britskej kráľovnej Alžbety II.

Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...
Záber na princa Harryho a jeho manželku Meghan,...
+16Princ William a jeho manželka Kate (vľavo) a...

„Je to nezmyselné a neúctivé,“ vysvetlil vraj podľa Daily Mail kráľ Karol III. svoju žiadosť pred Harrym v deň smrti jeho matky – kráľovnej Alžbety II. Princ Harry tvrdí, že otcovi odpovedal veľmi rázne: „Nikdy už nehovor o mojej žene takýmto spôsobom.“ Harryho otec sa mu následne za svoje slová vraj ospravedlnil, píše tiež Daily Mail.

Princ William (vľavo) a princ Harry Čítajte viac Princ Harry hovorí o bratovi ako o úhlavnom nepriateľovi. Na nacistickú uniformu ho vraj nahovoril on a Kate

Faktom však je, že vojvodkyňa Meghan nebola v čase úmrtia kráľovnej pozvaná na zámok Balmoral v Škótsku a princ Harry sa ponáhľal ku smrteľnej posteli kráľovnej sám. Napriek tomu sa však s ňou nestihol rozlúčiť a tiež tvrdí, že sa o jej skone dozvedel až po prečítaní si tejto správy na britských portáloch, ktorých kráľovská rodina okamžite po úmrtí panovníčky informovala.

zväčšiť Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica... Foto: ČTK / AP / Alastair Grant via Profimedia
Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica Meghan Markle Princ Harry a v tom čase ešte jeho snúbenica Meghan Markle na vianočnej bohoslužbe v Sandringhame v roku 2017.

Toto tvrdenie, ktoré by tiež malo byť súčasťou knihy, ktorá vyjde 10. januára, je len jedným z množstva, ktoré budia rozruch a komentáre verejnosti. Okrem iného Harry v knihe píše o fyzickom konflikte s bratom Williamom, o zabíjaní v Afganistane či o tom, že ho princ William a jeho vtedy ešte partnerka Kate nahovorili na nacistickú uniformu v rámci párty, na ktorú sa chystal.

Princ Harry Čítajte viac Ponáhľali sa, osud rozhodol inak: Princ Harry už babičku kráľovnú nestihol! Načas neprišiel ani jeho brat William

Zdá sa však, že množstvom odhalení zo súkromia si Harry veľa priaznivcov nezískava – skôr naopak. Kráľovská rodina uviedla, že sa ku knihe vyjadrovať nebude.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #úmrtie #škandál #Kráľovná #Meghan Markle

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...