Nová láska a teraz... dôchodok? Brad Pitt vraj pomýšľa na viac pokoja a normálny život

Patrí medzi hviezdy, ktoré v tomto roku oslávia 60 rokov - zdá sa, že pre herca Brada Pitta to môže byť ideálny čas na menej práce.

09.01.2023 00:00
Britain Bullet Train Premiere Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata

Ako informuje portál CNBC, šušká sa o tom, že herec má v pláne predať väčšiu časť akcií svojej produkčnej spoločnosti Plan B, čo by mu mohlo vyniesť niekoľko stoviek miliónov dolárov. Dôvodom vraj je, že herec, producent a podnikateľ by rád zvoľnil v tempe a užil si takpovediac „polo-dôchodok“.

pitt koláž Čítajte viac Pitt aj Depp v roku 2023 oslávia 60-ku! Ale aj tento seriálový idol, ktorý ich výzorom schová do vrecka

„Brad sa rozhodol, že by chcel žiť pokojnejší život a to by znamenalo, že by vlastne spomalil tempo a šiel do čiastočného dôchodku. Fanúšikovia však nemusia mať strach, lebo s herectvom prestať neplánuje,“ citoval svoj zdroj portál.

zväčšiť Herec Brad Pitt. Foto: SITA/AP, Lewis Joly
APTOPIX France Bullet Train Premiere Herec Brad Pitt.

Dôvodom na viac času sám pre seba však môže byť aj fakt, že to vlastne nebude len „čas pre seba“. Herca už niekoľko mesiacov spájajú s novou ženou. Ide o dizajnérku šperkov Ines de Ramon, s ktorou sa má 59-ročný Pitt stretávať od jesene minulého roka. Dvojica spoločne strávila aj novoročnú dovolenku a Silvester oslávili spoločne v Mexiku.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet...
Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
+9Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet...

Viaceré zdroje tvrdia, že spočiatku išlo najmä o nezáväzné stretávanie sa a randenie. „Užívali si spoločný čas a obom im to vyhovovalo,“ tvrdili zdroje. Teraz však vraj Pitt začal uvažovať aj nad tým, že by sa usadil a mal vážnejší vzťah. Možno aj ďalšie dieťa. Tak uvidíme, čo z toho sa napokon vyplní…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #dôchodok #rodina #Brad Pitt

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...