Súkromná konverzácia medzi Kate a Meghan, ktorá sa skončila plačom? Harry pritvrdil, zverejnil detaily!

Ešte pred ošiaľom, ktorý spôsobila kniha spomienok princa Harryho, sa hovorilo o tom, že vzťahy medzi princeznou Kate a Meghan Markleovou neboli úplne ideálne. Od začiatku. Potvrdzuje to aj ďalšie z odhalení, o ktoré sa opäť postaral princ Harry.

10.01.2023 11:30
Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná... Foto:
Archívny záber z roku 2018: Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate.
debata

Člen britskej kráľovskej rodiny, ktorý sa za posledné dni stal jednou z najdiskutova­nejších tém na oboch stranách Atlantiku, odhalil detaily konverzácie medzi jeho dnes už manželkou Meghan Markleovou a princeznou Kate, vtedy ešte vojvodkyňou z Cambridge. Malo ku nej dôjsť tesne pred svadbou Harryho s americko-kanadskou herečkou a slovná výmena sa skončila slzami.

Britain Royals Čítajte viac Neopovažuj sa takto hovoriť o mojej žene, kričal vraj princ Harry na otca Karola III. Čo bol dôvod?

Celý problém vraj odštartoval fakt, že Kate nebola spokojná so šatami pre svoju dcéru Charlotte, ktorá bola jednou z družičiek. „Šaty pre Charlotte sú príliš veľké a dlhé, vyzerajú ako vrece. Keď si ich doma skúšala, plakala,“ napísala vraj vtedy ešte vojvodkyňa svojej budúcej švagrinej. Podľa Harryho chcela Meghan vyjsť Catherine v ústrety a nechala priviesť do Kensingtonského paláca krajčíra, ktorý mal šaty ručne upraviť. „Krajčír je v Kensingtonskom paláci a čaká tu už od ôsmej rána. Mohla by si, prosím, prísť so Charlotte, nech tie šaty upraví priamo na nej, tak ako iné mamy,“ opýtala sa vraj Meghan svojej budúcej švagrinej.

Záber televízie ITV, na ktorom je zachytený...
Záber televízie ITV, na ktorom je zachytený...
+8Kniha Náhradník (Spare) od princa Harryho vyšla...

Na to sa však dočkala odpovede, že krajčír by mal prerobiť všetky šaty pre detské družičky. Ako píše Harry v knihe, v tom čase sa prevalil škandál s Markleovej otcom a tak okrem príprav na svadbu mala niekdajšia hviezda seriálu Kravaťáci aj problém zvládnuť mediálny tlak a snažila sa situáciu vyriešiť. V konverzácii, ktorá medzi dvoma ženami prebiehala, sa vraj Meghan opýtala Kate, či vie, čo sa deje a že momentálne musí riešiť náročnú situáciu aj s vlastným otcom. „Áno, viem, ale tie šaty… A svadba je o štyri dni,“ odpísala vraj Kate budúcej princovej manželke. „Áno, Kate, ja viem, že je svadba o štyri dni,“ odpovedala jej budúca nevesta.

zväčšiť Princezná z Walesu, v tom čase ešte vojvodkyňa... Foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia
Princezná z Walesu, v tom čase ešte vojvodkyňa Kate Princezná z Walesu, v tom čase ešte vojvodkyňa Kate s dcérou - princeznou Charlotte v šatách, ktoré vyvolali scénu.

Po ďalších správach vraj Markle požiadala princeznú z Walesu, aby jednoducho priviedla svoju dcéru na úpravu šiat. „Neviem, čo iné mám povedať. Skrátka príďte za Ajayom,“ uviedla smerujúc na krajčíra, ktorý sa staral o garderóbu družičiek a Kate jej odpovedala: „V poriadku.“

Princ William (vľavo) a princ Harry Čítajte viac Princ Harry hovorí o bratovi ako o úhlavnom nepriateľovi. Na nacistickú uniformu ho vraj nahovoril on a Kate

Krátko po tom, čo princ Harry v ten deň prišiel domov, vraj našiel Meghan v slzách na zemi, napísal v knihe. „Bol som zdesený vidieť ju takú rozrušenú, ale nepovažoval som to za katastrofu. Emócie boli vyšpičkované a stres posledného týždňa pred svadbou bol pochopiteľný,“ napísal Harry. V knihe tiež uvádza, že svojej manželke povedal, že „Kate určite nechcela nikomu ublížiť“.

zväčšiť Niektoré kníhkupectvá v Londýne otvorili o... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
princ Harry, kniha, Náhradník Niektoré kníhkupectvá v Londýne otvorili o polnoci, aby si prví záujemcovia mohli kúpiť knihu Náhradník - memoáre princa Harryho.

Podľa neho sa jeho slová aj potvrdili, princezná Kate sa na druhý deň objavila u nich doma. „Prišla s kvetmi a kartičkou so slovami, že ju to mrzí. Najlepšia priateľka Meghan, Lindsay, bola práve v kuchyni, keď sa u nás ukázala,“ uviedol tiež Harry, ktorý v knihe odhalil viacero situácií medzi ním, jeho manželkou a princeznou Kate. Vo väčšine z nich Kate opisuje v priaznivejšom svetle ako iných členov kráľovskej rodiny. To si všimli aj komentátori a novinári. Otázne však je, či je zverejňovanie súkromných konverzácií naozaj hodné princa. Ale na to si musí odpovedať asi on sám…

Princezná Kate ako "milovaná nevesta". Vzťah...
Princezná Kate ako stelesnenie pozitívnych...
+12Princezná Kate je milujúcou mamou. Potvrdzuje...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #princ Harry #konflikt #princezná Kate #náhradník #Meghan Markle

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....