Dakota Johnson ako moderná Jackie Kennedy! So slávnou kabelkou hviezdi v novej reklame

Svet ju vníma ako herečku, ale už dlhé roky je zaraďovaná aj medzi módne ikony. Aj preto asi neprekvapí, že Dakota Johnson má "vedľajšák" v rámci módy.

16.01.2023 00:00
debata
zväčšiť Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Dakota Johnson v kreácii Gucci Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci.

Hollywoodska hviezda sa najnovšie objavila v reklamnej kampani na jeden z kultových produktov z dielne talianskej značky Gucci. Reč je o kabelke menom Jackie 1961, ktorá vznikla už v šesťdesiatych rokoch minulého storočia a ktorej história sa spája s jednou z najslávnejších amerických žien Jackie Kennedyovou.

evangelista Čítajte viac Evangelista triumfuje na obálke slávneho Vogue! Tvár ako pred 25 rokmi... neuveríte, čo s ňou urobila vizážistka

Bola to práve táto kabelka, ktorá sa v sedemdesiatych rokoch stala milovaným kúskom vdovy po americkom prezidentovi a vďaka záberom v novinách si získala priam kultový status. Dodnes patrí medzi najlepšie predávané produkty kožených doplnkov od talianskeho ateliéru, hoci prešla viacerými premenami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @gucci

Dakota Johnson sa s kabelkou Jackie objavuje v kampani, o ktorej informujú aj médiá ako Vogue či ELLE. Na sociálnej sieti značky boli zverejnené prvé zábery, ktoré ukazujú, že kožený doplnok je určený na celodenné fungovanie a slávnu herečku sprevádza naozaj počas celého dňa – či už ide o cestu na jogu, posedenie v bistre alebo rande v meste.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @gucci

Podľa zástupcov značky je Dakota dokonalou ambasádorkou, keďže aj v súkromí bola dlhé roky fanúšičkou tejto kabelky. Niekoľko rokov je tiež jednou z múz ateliéru Gucci a najmä posledné roky sa objavila v niekoľkých ohurujúcich kreáciách, o ktoré sa postaral kreatívny šéf Alessandro Michele. Ten síce v novembri minulého roka na poste šéfdizajnéra skončil, no zdá sa, že vzťah Johnsonovej so značkou (zjavne podporený aj tučným honorárom) to nenarušilo.

Paris Fashion Dior H/C Čítajte viac Banderasova krásna dcéra v Paríži! Hviezdou aj bez rodičov, ale mnohí v nej vidia mamu Griffithovú

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Gucci #Dakota Johnson #Kabelka #Jackie Kennedy

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...