S nevestou najstaršieho syna sa vraj neznášajú. Victoria Beckham však prekvapila. Čím?

Už od minuloročnej svadby sa špekuluje o tom, že vzťahy medzi dizajnérkou Victoriou Beckhamovou a manželkou jej syna Brooklyna nie sú ideálne.

11.01.2023 00:00
Nicola Peltz Foto: ,
Herečka Nicola Peltz.
debata

Herečka Nicola Peltz, ktorej najstarší syn slávneho páru Beckhamovcov povedal áno minulý rok na jar, vyvolala prvé dohady o vzťahoch so svojou svokrou už v čase sobáša. Mnohí totiž očakávali, že si oblečie na seba svadobný model práve z dielne značky Victoria Beckham, prípadne si šaty od svojej svokry nechá aspoň na párty po svadobnom obrade. To sa nestalo.

Dorothy Stratten a majiteľ magazínu Playboy Hugh Hefner Čítajte viac Pózovanie v Playboy, sľubná kariéra a potom... šokujúca smrť! Mladá pani Beckhamová si zahrala slávnu playmate

Od aprílovej svadby (o ktorej sme písali aj na našej stránke) sa potom viackrát v médiách objavili články o tom, že rodina Beckhamovcov nie je nadšená tým, ako sa zmenil ich syn Brooklyn po svadbe či tým, ako sa správa jeho vyvolená. Špeciálne zasiahnutá udalosťami mala byť práve slávna dizajnérka a bývalá členka Spice Girls.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Štyridsaťosemročná Victoria však zjavne nechce živiť žiadne domnienky a naháňať novinárske kačice. V pondelok 9. januára zverejnila na svojom vlastnom profile na Instagrame spoločnú fotografiu s nevestou, na ktorej sa obe chichocú v kuchyni, pričom 28-ročná Peltz si zakrýva ústa.

zväčšiť Manželia Brooklyn Beckham a Nicola Peltz... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz Manželia Brooklyn Beckham a Nicola Peltz zvolili čiernobielu kombináciu na prehliadke Givenchy, ktorá sa konala v Paríži.

„Všetko najlepšie Nicola Anne Peltz Beckham. Dúfam, že si mala krásny deň,“ napísala aj so srdiečkom Victoria ku spoločnej fotografii, na čo nasledovala aj odpoveď od pôvabnej nevesty. Jedna z hrdiniek novej série Vitajte v Chippendales jej odpovedala tiež srdiečkami a slovami „Ďakujem veľmi pekne“.

Herec Dan Stevens ako Paul Snider, herečka...
Herečka Nicola Peltz ako Dorothy Stratten na...
+2Herečka Nicola Peltz ako Dorothy Stratten na...

Nicola Peltz sa už v stredu večer objaví na obrazovkách streamovacej platformy Disney+ na slovenskom a českom trhu v spomenutom miniseriáli, ktorý zachytáva vznik slávneho fenoménu mužskej striptérskej skupiny, ale tiež temné príbehy zo zákulisia. Peltz v seriáli stvárnila playmate a herečku Dorothy Strattenovú, ktorej osud sa skončil tragicky, keď ju žiarlivý a majetnícky manžel zastrelil v ich dome a potom obrátil zbraň proti sebe. Viac si pozrite v galérii aj traileri k projektu.

Video

VIDEO: Trailer k seriálu Vitajte v Chippendales

Zdroj: Disney+

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #spor #narodeniny #Instagram #Nicola Peltz

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....