A to je zasa kto? Brad Pitt najprv dovolenkoval s krásnou priateľkou hore bez, na Glóbusy však vzal...

Na červenom koberci utorňajšieho ceremoniálu cien Zlatý glóbus ho kamery ani objektívy nezachytili. Nominovaný herec prišiel bočným vchodom a vyhol sa mediálnemu ošiaľu. Ale pri sledovanom prenose sa mu nedalo celkom vyhnúť.

12.01.2023 00:00
Brad Pitt Foto:
Herec Brad Pitt na dovolenke v Mexiku s novou partnerkou. Pitt oslávi v roku 2023 šesťdesiatku. Naozaj?
debata

Pitta usadili k jednému z predných stolov, keďže patril aj medzi nominovaných a zastupoval spoločne s kolegami film Babylon od režiséra Damiena Chazzella. Aj preto sa po jeho boku usmievala do objektívov očarujúca Margot Robbie – austrálska herečka, s ktorou si Pitt zahral už druhýkrát. Najprv vo filme Quentina Tarantina Vtedy v Mexiku a následne práve v Babylone.

80th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Čítajte viac Večer Zlatých glóbusov v znamení slávnych párov! Z tehotnej Penny po boku Pelphreyho šťastie priam sálalo

Margot však nebola dámou, ktorá vyvolala po Pittovom boku rozruch – minimálne u menej znalých zástupcov médií a verejnosti. Päťdesiatdeväťročný herec vzal totiž so sebou na podujatie inú blondínku a to zmiatlo mnohých novinárov aj fanúšikov. Všetci totiž čakali, že ceremoniál bude miestom pre veľký spoločenský debut – s novou partnerkou Ines de Ramonovou. Nestalo sa tak.

Herec Brad Pitt na dovolenke v Mexiku s novou...
Na ceremoniáli 80. ročníka Zlatých glóbusov sa...
+1Herec Brad Pitt a jeho kolegyňa z filmu Babylon...

Pitta sprevádzala dáma menom Cynthia Pett-Dante, ktorá je spolumajiteľkou talentovej agentúry Brillstein Entertainment Partners a ktorá sa dlhé roky s hercom a producentom priatelí. V Hollywoode ich mnohí poznajú ako dvojicu, ktorá sa z času na čas objaví na rozličných spoločenských akciách – v minulosti šli dokonca spolu na svadbu jedného z kolegov.

zväčšiť Na ceremoniáli 80. ročníka Zlatých glóbusov sa... Foto: Profimedia
Brad Pitt, Cynthia Pett-Dante Na ceremoniáli 80. ročníka Zlatých glóbusov sa herec Brad Pitt objavil v spoločnosti tejto blondínky. Je to jeho kolegyňa a spolumajiteľka talentovej agentúry Cynthia Pett-Dante.

Slávny exmanžel herečky Angeliny Jolieovej sa iba pár dní pred veľkolepým hollywoodskym ceremoniálom vrátil z Mexika, kde spoločne s novou partnerkou oslávili Silvester a strávili niekoľko prvých dní nového roka. Paparazzovia získali aj zábery zo súkromnej vily, na ktorých je dvojica zachytená v bazéne, pričom Ines je otočená chrbtom a chráni si svoje prednosti, keďže nemá na sebe horný diel bikín. Pitt pri nej leží a zahľadený čosi číta.

Herečka Jessica Chastain v šatách Oscar de la...
Herečka Julia Garner oblečená v šatách z dielne...
+68Ana de Armas pózuje fotografom v róbe Louis...

Herec oslávi tento rok 60. narodeniny, ale pri pohľade na jeho formu sa toto číslo zdá priam neuveriteľné. Viac si pozrite aj v galérii vyššie, nezabudnite si tiež pozrieť dámsku aj pánsku módu na slávnostnom 80. ročníku akcie Zlatý glóbus.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Brad Pitt #partnerka #Zlatý glóbus #Ines de Ramon

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...