Prvýkrát na verejnosti od Harryho drsných útokov? William s úsmevom, krásna Kate fotí selfie a o knihe ani slovo!

Vo štvrtok popoludní sa prvýkrát od zverejnenia úryvkov z osobnej knihy princa Harryho objavil na verejnosti jeho brat s manželkou, princ William a princezná Kate.

13.01.2023 00:00
Princezná Kate Foto: ,
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po návšteve Royal Liverpool University Hospital, ktorú prišla otvoriť aj so svojím manželom.
debata (1)

Dvojica si to vo štvrtok v rámci oficiálneho programu namierila do Liverpoolu, kde ich čakalo slávnostné otvorenie novej kráľovskej univerzitnej nemocnice. Hoci s médiami sa stretli len nakrátko, všetci boli zvedaví na prvé vystúpenie po tom, čo v utorok vyšla kniha Náhradník (Spare), v ktorej princ Harry odtajnil množstvo škandalóznych informácií zo zákulisia života kráľovskej rodiny a prezradil množstvo podrobností, o ktorých by sa možno taktne mlčalo aj v obyčajnej rodine.

Princ William a princezná Kate z Walesu sa...
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po...
+9Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

Následník trónu William spoločne so svojou pôvabnou manželkou, ktorá sa tiež ocitla na muške svojho švagra v novej knihe a tiež niekoľkých rozhovoroch, ktoré medzičasom nahral pre americké a britské televízie, nedali na sebe vôbec nič poznať. Do Liverpoolu dvojica dorazila s úsmevom a keď predstúpili pred objektívy a bežných obyvateľov mesta, zdravili ich srdečne, s úsmevom a bez nejakých negatívnych emócií v prejave.

zväčšiť Princezná Kate a princ William počas návštevy... Foto: SITA/AP, Jon Super
Princezná Kate a princ William Princezná Kate a princ William počas návštevy Open Door Charity, ktorá podporuje mladých ľudí v Merseyside.

To, samozrejme, vôbec nemusí znamenať, že by sa rodiny Harryho počínanie nedotýkalo. Ako tvrdia zdroje z paláca, obaja manželia, ale aj Harryho otec, kráľ Karol III. a jeho manželka Camilla, kráľovná manželka sú veľmi sklamaní a zarmútení z toho, ako sa vyvinula situácia okolo odídeného člena kráľovskej rodiny. Odhaľovanie detailov zo súkromia a obsah knihy Náhradník však nebude nik z kráľovskej rodiny komentovať, to je vraj prioritná dohoda medzi jej aktívnymi členmi.

Podľa britských médií sa kráľovská rodina snaží sústrediť na svoje bežné povinnosti a fungovanie v každodennom režime a ignorovať titulky novín a portálov, ktoré plnia negatívne informácie aj o nich samotných od jedného z ich blízkych. Vôbec prvýkrát, pri neoficiálnej príležitosti, však zachytili objektívy fotografov princeznú Kate ešte v pondelok 10. januára, pričom na záberoch sediac za volantom auta pôsobila vážnejšie a ustaranejšie. Tvár pre médiá je pochopiteľne o niečo radostnejšia a pozitívne naladená, je však jasné, že Harryho kniha musela kráľovskú rodinu poriadne zasiahnuť.

Britain Royals Čítajte viac Neopovažuj sa takto hovoriť o mojej žene, kričal vraj princ Harry na otca Karola III. Čo bol dôvod?

Okrem iného ide tiež o najrýchlejšie sa predávajúcu nebeletristickú knihu, ktorá zlomila mnohé rekordy v predaji. Ako však naznačili prieskumy, Harryho popularita v jeho rodnej krajine klesla a momentálne ho podporuje len zhruba štvrtina Britov.

Záber televízie ITV, na ktorom je zachytený...
Záber televízie ITV, na ktorom je zachytený...
+8Kniha Náhradník (Spare) od princa Harryho vyšla...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #kniha #princ Harry #vystúpenie #princezná Kate

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...