Tak to by mi nikdy neodpustili, vyslovil princ Harry v rozhovore o bratovi Williamovi a otcovi

Britský princ Harry povedal denníku The Daily Telegraph, že do svojich pamätí nezahrnul všetko, čo sa stalo medzi ním, jeho bratom a otcom.

15.01.2023 00:00
Princ William (vľavo) a princ Harry Foto: ,
Princ William (vľavo) a princ Harry na zábere zo septembra 2022.
debata (3)

Ako uviedol, bolo z dôvodu, „lebo by mu to nikdy neodpustili“. Dodal, že má dosť materiálov na ďalšiu knihu. Autobiografia s názvom Spare (Náhradník), ktorá vyšla v utorok a obsahuje osobné spovede ale aj množstvo obvinení voči rôznym členom kráľovskej rodiny, podľa médií trhá rekordy.

Britain Prince Harry Čítajte viac Čakala davy, ale... Harryho fanúšička si prišla po knihu a opísala sklamanie: Bola som tam sama

Princ Harry v pamätiach odhaľuje problémy vo vzťahoch so zvyškom svojej rodiny, najmä s princom Williamom a kráľom Karlom III. Dlhodobé napätie podľa neho vyvrcholilo v roku 2019 hádkou, pri ktorej ho William, ktorý je následníkom britského trónu, údajne fyzicky napadol a zrazil na zem kvôli sporu ohľadom Harryho manželky, americkej herečky Meghan.

V rozhovore pre denník The Daily Telegraph Harry uviedol, že prvý návrh knihy bol až 800 strán dlhý. Pamäte nakoniec boli skrátené zhruba na polovicu. Princ dodal, že o niektoré príhody sa podelil so svojím ghostwriterom J. R. Moehringerom, profesionálnym spisovateľom, ktorý nie je uvedený na obálke knihy, má ale hlavný podiel na forme písania. Nemal ale v úmysle ich zverejniť.

Princ William a princezná Kate z Walesu sa...
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po...
+9Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

„Mohli to byť dve knihy, povedzme to takto,“ vyhlásil Harry.Podľa princa nebolo možné rozprávať jeho príbeh bez toho, aby do neho neboli zahrnuté odhalenia o ostatných členoch jeho rodiny. „Ale sú veci, ktoré sa stali, najmä medzi mnou a mojím bratom a do istej miery aj medzi mnou a mojím otcom a ja jednoducho nechcem, aby sa o nich svet dozvedel,“ povedal denníku. „Pretože si myslím, že by mi to nikdy neodpustili. Teraz môžete namietnuť, že niektoré veci, ktoré som tam dal, no, že mi ich aj tak nikdy neodpustia,“ dodal.

Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate Čítajte viac Súkromná konverzácia medzi Kate a Meghan, ktorá sa skončila plačom? Harry pritvrdil, zverejnil detaily!

Buckinghamský palác sa k publikácii ani k sérii rozhovorov, ktoré Harry k jej propagácii poskytol, zatiaľ nevyjadril. Harry a jeho americká manželka Meghan inštitút kráľovskej rodiny opustili už vo februári 2021. Teraz žijú v bohatej komunite na západnom pobreží USA, majú syna Archieho a dcéru Lilibet Dianu.

Caroline Lennon si prišla po knihu 'Spare' .
Kniha  "Spare" na pultoch kníhkupectiev.
+4Kniha  "Spare" na pultoch kníhkupectiev.
3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...