To by muselo zamrznúť peklo, aby... Okolo 14-ročných dvojičiek Lisy Marie bude horúco, prvé ostré slová už padli

Čo bude so 14-ročnými dvojičkami po zosnulej speváčke Lise Marie Presleyovej? Kto sa o ne bude starať?

15.01.2023 10:30
Lisa Marie Presley Foto: ,
Lisa Marie Presley a jej dcéry - Riley Keough (vľavo) a jej dvojičky Finley Lockwood a Harper Lockwood.
debata (1)

Jediná dcéra Elvisa Preslyeho bola 4-násobnou mamou. Okrem syna Benjamina, ktorý v roku 2020 spáchal ako 27-ročný samovraždu, bola aj mamou troch dcér. Najstaršia z nich, herečka Riley Keough, má 33 rokov a pochádza z manželstva Lisy Marie a muzikanta Dannyho Keougha. Okrem nej mala Lisa Marie aj 14-ročné dvojičky Finley a Harper, ktorých otcom je gitarista Michael Lockwood (61). Ako píšu zahraničné médiá, okrem iného aj Daily Mail, práve o starostlivosť o dievčatá sa už strháva boj.

 Lisa Marie Presley v  Gracelande v Memphise v...
Elvis Presley, jeho manželka Priscilla a dcéra...
+12Nicolas Cage a  Lisa Marie Presley v roku 2001.

Po rozvode Lisy Marie s Lockwoodom v roku 2016 pár medzi sebou viedol o dvojičky vojnu. Spor nakoniec skončil rozhodnutím, že starostlivosť o deti si bývalí manželia rozdellia v pomere 60:40, pričom za kratší koniec ťahal práve otec detí.

Lisa Marie Presley Čítajte viac Posledný zverejnený záber Lisy Marie patril jej synovi! Pred dvoma rokmi spáchal samovraždu. Smútok nezmizne, napísala

Podľa portálu „TMZ“ však v poslednom období s Lisou Marie žil jej bývalý manžel Danny Keough, s ktorým mala už spomínanú dcéru Riley Keough a syna Benjamina. To znamená, ako píše spomínaný portál, že Danny sa považuje za nevlastného otca dvojčiat a mohol by napadnúť opatrovníctvo. Portál ďalej píše, že o starostlivosť by mohla zažiadať aj najstaršia dcéra zosnulej speváčky, 33-ročná Riley Keough.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lisa Marie Presley (@lisampresley)

Daily Mail uvádza, že spor o ich opatrovníctvo sa zrejme dostane pred súd a ten bude vzhľadom na vek dievčat výrazne prihliadať na ich preferencie, oni sa rozhodnú, s kým chcú žiť.

Obit Lisa Marie Presley Čítajte viac Vo veku 54 rokov zomrela Lisa Marie Presley, dcéra Elvisa. Len pred pár dňami sa objavila na Glóbusoch

Médiá citujú aj vyjadrenie ľudí z okolia ich biologického otca, Michaela Lockwooda (61), ktorý je v prípade potreby opäť pripravený biť sa o svoje dcéry. „Muselo by zamrznúť peklo, aby sa vzdal starostlivosti o dvojičky,“ citujú vyjadrenia z jeho okolia americké promi portály.

zväčšiť Rok 2007 - Lisa Marie Presley a jej manžel,... Foto: SITA/AP, Seth Wenig
Lisa Marie Presley Rok 2007 - Lisa Marie Presley a jej manžel, Michael Lockwood.

Lisa Marie, ktorá zomrela vo veku 54 rokov, žila počas svojho života v manželstve s popovou legendou Michaelom Jacksonom, hercom Nicholasom Cageom a spomínanými hudobníkmi Dannym Keoughom a Michaelom Lockwoodom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Lisa Marie Presley

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...