Neuveríte, čo podľa Harryho dokázalo spôsobiť konflikt medzi Kate a Meghan! Aféra s názvom lesk na pery

O tom, že vzťah medzi princeznou Kate a vojvodkyňou Meghan bol komplikovaný, niet pochýb.

16.01.2023 12:00
Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná... Foto:
Archívny záber z roku 2018: Meghan Markle (vľavo) a v tom čase tehotná vojvodkyňa, dnes princezná z Walesu Kate.
debata (7)

Dokazujú to aj zverejnené pasáže z knižnej novinky princa Harryho s názvom Náhradník (Spare), ktorá obsahuje osobné spovede ale aj množstvo obvinení voči rôznym členom kráľovskej rodiny a aktuálne trhá rekordy v predajnosti.

Princ William (vľavo) a princ Harry Čítajte viac Tak to by mi nikdy neodpustili, vyslovil princ Harry v rozhovore o bratovi Williamovi a otcovi

Princ Harry vo svojich memoároch opakovane odhaľuje, že vzťah medzi jeho manželkou a Kate bol napätý, dôkazom má byť aj príhoda z 28. februára 2018, kedy sa štvorica v zložení Harry, William a ich manželky objavila na verejnosti ako „fantastická štvorka“ počas diskusie na pôde Kráľovskej nadácie. Išlo pritom o maličkosť týkajúcu sa lesku na pery, ktorá však v Meghan a jej manželovi zanechala stopy krivky. Hlavnými postavami sporu o lesk na pery sa stali Kate a Meghan.

kate, meghan Markle Čítajte viac Priateľky či konkurentky? Meghan a Kate spolu na jednom pódiu

Harry v knihe píše, že vojvodkyňa Meghan požiadala Williamovu manželku o lesk na pery, hľadala u nej rýchlu pomoc, pretože ten svoj si zabudla. „Taká typická americká záležitosť,“ napísal Harry. Kate však zostala požiadavkou Meghan zaskočená a nemiestne sa „zaškerila“, potom neochotne vytiahla z tašky malú tubu s leskom. Meghan si trochu z tuby vytlačila na prst a natrela si ho na pery.

Princeznej z Walesu sa takáto žiadosť vôbec nepáčila a dala to Meghan jasne pocítiť, píše Harry a dodáva, že na takejto maličkosti „sme sa skôr mali spoločne zasmiať, ako z toho robiť problém“. Aféra s leskom vraj medzi dvoma ženami zanechala stopy.

Princ William a princezná Kate z Walesu sa...
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po...
+9Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...