Zlé vzťahy? Takto o Monike z Priateľov hovorí jej exmanžel, herec David Arquette

Niekdajší herecký pár David Arquette a Courteney Cox, slávna Monika z Priateľov, sa spoznali počas nakrúcania Vreskotu v roku 1996.

17.01.2023 00:00
David Arquette, Courteney Cox Foto:
Niekdajší manželský pár David Arquette a Courteney Cox.
debata

Netrvalo dlho a postavili sa spoločne pred oltár – v roku 1999. V roku 2004 prišla na svet ich jediná dcéra Coco Arquette, stalo sa tak v čase, kedy sa skončil seriál Priatelia (1994 –2004).

Pár žil v manželstve v rokoch 1999 až 2013 a ako dokazujú, zlá krv medzi nimi nepanuje ani po ich rozchode. Dôkazom je aj aktuálne vyjadrenie Davida Arquettea pre magazín Closer, o svojej exmanželke povedal: „Dnes sme skvelými rodičmi našej dcéry Coco. Toto je naozaj krásne.“

Film Review - Scream Čítajte viac Najhorší účes v hororovej histórii?! Courteney Coxovú desí dodnes, je to životná lekcia

51-ročný herec zdôraznil, že na svoju dcéru Coco je nesmierne pyšný aj preto, že práve teraz si úspešne robí vodičský preukaz. Arquette má ešte dvoch synov so svojou druhou manželkou Christinou McLartyovou. Aj Cox našla opäť lásku, už niekoľko rokov žije s frontmanom skupiny Snow Patrol Johnnym McDaidom. Dvojica je spolu od roku 2013, v roku 2015 sa však ani nie rok po zásnubách rozišli. Bez seba však vydržali len pár mesiacov a vzťah obnovili, spokojní sú v ňom dodnes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Courteney Cox #David Arquette

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...