Jedna z najsexi krások 90-tych rokov dnes? Denise Richardsovú načapali cestou z kliniky, skrášlenie zatiaľ nevidieť...

Patrila medzi najpríťažlivejšie dámy na filmovom plátne, keď sa koncom 90-tych rokov objavila v niekoľkých úspešných projektoch. Najviac azda zarezonoval film Nebezpečné hry z roku 1998.

18.01.2023 00:00
Denise Richards Foto: ,
Denise Richards na podujatí Women in Entertainment v Los Angeles. Aj ona si tretie dieťa adoptovala.
debata

Dnes, po viac ako 24 rokoch je herečka Denise Richards stále magnetom pre médiá – najmä paparazzov a práve ich zásluhou sa na verejnosti objavili aj najnovšie herečkine zábery. Vznikli neďaleko skrášľovacieho centra a kliniky nazvanej The Diamond Face Institute, kde 51-ročná herečka podľav viacerých zdrojov podstúpila skrášľovacie zákroky.

dermatológ, dermatologička, botox Čítajte viac Pomoc, nemáme botox ani silikón! Rusko čelí nedostatku, cena skrášľovacích zákrokov stúpa

Fotografie Richardsovej však neprinášajú pohľad na sviežejšiu a omladenú hviezdu, ale dámu, ktorá je čerstvo po absolvovaní viacerých zákrokov. Zdá sa, že bývalej manželke herca Charlieho Sheena aplikovali na tomto mieste kolagén, vyplnili jej oblasť líc, ale aj pery.

zväčšiť Herečka Denise Richards odchádza z priestorov... Foto: Profimedia
Denise Richards Herečka Denise Richards odchádza z priestorov The Diamond Face Institute - skrášľovacieho beauty centra, v ktorom zjavne podstúpila niekoľko zákrokov.

Nie je žiadnym prekvapením, že čerstvo po skrášľovacích procedúrach nevyzerá tvár dokonalo a potrebuje nejaký čas, aby sa látky vstrebali a pleť dosiahla očakávaný vzhľad. Podobne to asi bude aj v prípade Denise Richardsovej. Na internete sa však objavili aj kritické hlasy, ktoré naznačujú, že päťdesiatnička už prekročila pomyselnú hranicu a so skrášľovaním to prehnala a ďalej preháňa.

Linda Evangelista Čítajte viac Linda Evangelista ukázala telo znetvorené skrášľovacou operáciou! Kozmetická nočná mora zničila jej život

Či je to tak – musí si odpovedať sama. My však dodávame, že starnúť v Hollywoode určite nie je jednoduché a držíme Denise palce, nech sa po pár dňoch dostaví žiadaný výsledok…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zákrok #pôvab #Denise Richards #skrášlenie

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...