Naozaj čakal, že u Harryho a Meghan pochodí s jedným mejlom? Reakcia na ospravedlnenie Clarksona nenechala na seba dlho čakať

62-ročný Jeremy Clarkson si svoje útoky na pár žijúci v Kalifornii tak ľahko "nevyžehlí".

19.01.2023 00:00
Germany Britain Royals Foto: ,
Britský princ Harry s manželkou Meghan pricestovali do nemeckého mesta Düsseldorf.
debata

Moderátor Jeremy Clarkson zverejnil na Instagrame, kde ho sleduje vyše 5 miliónov ľudí vyhlásenie, v ktorom sa ospravedlnil Harrymu a Meghan za decembrový komentár v denníku The Sun. „Je mi to naozaj ľúto, od prstov na nohách až po končeky vlasov,“ píše okrem iného. „Väčšinou si vždy prečítam, čo iným napíšem, než to odošlem, ale v ten osudný deň som bol doma sám a ponáhľal som sa. Takže keď som skončil, stlačil som odoslať. A keď sa potom objavil môj stĺpček na druhý deň v novinách pozemná mína explodovala“- viac čítajte tu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Reakcia od dvojice z Kalifornie nenechala na seba dlho čakať. Vo vyhlásení, ktoré zverejnili pod hlavičkou organizácie Archewell, pár kritizuje Clarksona za to, že sa nezaoberal históriou článkov šíriacich „nenávistnú rétoriku“.

zväčšiť Moderátor Jeremy Clarkson na archívnom zábere z... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jeremy Clarkson Moderátor Jeremy Clarkson na archívnom zábere z roku 2017.

„Zatiaľ čo pán Clarkson vydal nové verejné ospravedlnenie, zostáva ešte vyriešiť jeho dlhodobý vzor písania článkov, ktoré šíria nenávistnú rétoriku, nebezpečné konšpiračné teórie a mizogýniu,“ píše sa vo vyhlásení. "Pokiaľ každý z jeho ďalších článkov nebol napísaný v zhone, ako uvádza, je jasné, že nejde o ojedinený incident napísaný v zhone, ale skôr o sériu článkov písaných v nenávisti.“

Jeremy Clarkson, ktorý sa preslávil v motoristickej šou Top Gear, okrem iného v decembrovom komentári napísal, že sa mu Meghan hnusí „na bunkovej úrovni“ porovnateľne ako sériová vrahyňa Rose Westová. Tiež poznamenal, že „sníva o dni, kedy sa (Meghan) bude musieť promenádovať nahá ulicami každého mesta v Británii, zatiaľ čo davy budú skandovať ‚hanba!‘ a hádzať na ňu kusy exkrementov“ – viac tu.

Princ William a princezná Kate z Walesu sa...
Princezná Kate zdraví zástupcov médií po...
+9Princ William a princezná Kate z Walesu sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Jeremy Clarkson

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....