Britský herec Julian Sands je niekoľko dní nezvestný! Polícia po ňom pátra na 'hore smrti'

Herec Julian Sands, ktorý žije v Severnom Hollywoode, je už niekoľko dní nezvestný. O pátraní po 65-ročnom britskom rodákovi píšu americké médiá.

19.01.2023 06:44
Julian Sands Foto: ,
Herec Julian Sands na archívnom zábere z roku 2013.
debata (1)

Hviezdu známa najmä z filmov prelomu 80-tych a 90-tych rokov (Arachnofóbia či Helena v krabici) nahlásila jeho rodina polícii ako nezvestnú už 13. januára. Sands sa mal vybrať do oblasti Mount Baldy v južnej Kalifornii, horskej oblasti, ktorá je lákadlom pre mnohých turistov, ale aj lezcov a horolezcov. Odvtedy o ňom nie sú žiadne správy.

Obit Lisa Marie Presley Čítajte viac Vo veku 54 rokov zomrela Lisa Marie Presley, dcéra Elvisa. Len pred pár dňami sa objavila na Glóbusoch

Už v piatok podvečer vyslali na miesto záchrannú skupinu, no pre poveternostné podmienky ju v sobotu museli stiahnuť. Pátranie potom pokračovalo nasledujúce dni, aj s použitím techniky ako sú drony – zatiaľ neúspešne.

Zmiznutie britského herca Juliana Sandsa prišlo len niekoľko dní po tom, ako sa na rovnakom mieste stalo lezenie osudným známej lokálnej celebrite – Crystal Paule Gonzales-Landasovej, ktorú prezývali kráľovná tanečnej turistiky. Žena sa podľa všetkého pošmykla na strmom zráze a spadla, prišla o život.

Tatjana Patitz Čítajte viac Príčina smrti supermodelky Tatjany Patitzovej je odtajnená! Tu sú odkazy Crawfordovej či Schifferovej

Ako píše portál People.com, ktorý sa odvoláva na miestnu políciu, za posledné štyri týždne tímy pátracích a záchranných tímov šerifa okresu San Bernardino (SAR) reagovali na 14 záchranných misií na hore Baldy a v jej okolí.

Zo štrnástich misií sa dve skončili už len nájdením mŕtvych tiel turistov. Polícia upozornila, že počasie v horách je „nepriaznivé a mimoriadne nebezpečné“ uprostred silného vetra a nedávnych snehových búrok. Americké médiá už začali oblasť Mount Baldy označovať aj za „smrtiacu horu“.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #hory #Turistika #nebezpečenstvo #nezvestný #Julian Sands

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...