Nútili ma tajiť moju homosexualitu, priznal člen New Kids On The Block. Dnes je šťastne ženatý s...

Bol miláčikom ženského publika - podobne ako jeho kolegovia v rámci jednej z najslávnejších chlapčenských formácií v histórii pop-music. Reč je, samozrejme, o americkej skupine New Kids On The Block a jednom z jej členov - spevákovi Jonathanovi Knightovi.

21.01.2023 00:00
Jonathan Knight Foto:
Spevák a člen NKOTB (New Kids On The Block) Jonathan Knight (vpravo) so svojimi kolegami - zľava: Joey McIntyre, Donnie Wahlberg, Jordan Knight a Danny Wood.
debata (14)

Dnes 54-ročný Knight, ktorý bol starším bratom ďalšieho z členov formácie Jordana Knighta, sa nedávno objavil v podcastovej šou iného známeho speváka a moderátora Lanca Bassa (bývalý člen N'Sync, ktorý je tiež gej). Počas ich spoločného rozhovoru sa priznal, že ho roky nútili, aby svoju orientáciu tajil.

New Kids On The Block Čítajte viac Páni v rokoch? New Kids on the Block nie sú jediní, ktorí zostarli... fanúšičky s nimi

„Môj manažér vedel, že som gej,“ vyhlásil podľa portálu JustJared.com v podcastovej talk-šou Jonathan Knight. Na otázku, či ho niekedy nútili, aby orientáciu tajil, odpovedal Knight kladne. „Vzal si ma nabok a povedal mi, že musím mlčať. Ak na to niekto príde, tvoja kariéra je fuč. Celé New Kids On The Block sa môže rozlúčiť s kariérou,“ zaspomínal si Knight, ktorý potvrdil, že vnímal veľký tlak.

„Keď sa pozerám teraz späť, uvedomujem si, aký obrovský tlak to bol pre niekoho, kto sa v tej chvíli snažil prísť na veci vo svojom živote, pochopiť, čo sa deje. A ako to pokračovalo, stres sa len zvyšoval a pribúdal,“ komentoval v podcaste spevák.

Spevák pritom o svojej orientácii nehovoril niekoľko ďalších rokov a nikdy neurobil sám oficiálny „coming-out“ – o ten sa bez jeho súhlasu postaral jeden z jeho expartnerov, keď v roku 2008 predal ich spoločné fotografie jednému z bulvárnych periodík v Amerike. Až po tom sa Knight rozhodol, že bude o vlastnej sexuálnej orientácii otvorene hovoriť. Dnes si však spomína, že tento proces bol pre neho desivý.

Herec Neil Patrick Harris (vľavo) a jeho manžel...
Herec Billy Eichner.
+17Herečka Jodie Foster a jej partnerka Alexandra...

V rozhovore však uviedol, že je nadšený tým, ako sa veci zmenili. „Aj to, ako ľudia hovoria o svojej orientácii sa zmenilo. Dnes nejaký muž stojí na pódiu a ďakuje za cenu svojmu priateľovi, manželovi a nikto ani nemihne brvou,“ uviedol Jonathan Knight, ktorý je už tiež šťastne ženatý. Jeho manželom sa stal jeho dlhoročný partner Harley Rodriguez, s ktorým sa prvýkrát spoznali v roku 2008. Zosobášili sa počas komorného obradu v auguste minulý rok, pričom spevák už používa aj manželovo priezvisko. Na sociálnej sieti vystupuje pod menom Jonathan Knight-Rodriguez.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manžel #New Kids on the block #Jonathan Knight #coming out #LGBTI+

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...