Hviezda Lásky nebeskej aj hitu 300! Pamätáte si fešáka, z ktorého sa podlamovali kolená? Takto vyzerá dnes

Začínal ako model, aby sa neskôr presadil aj v hereckej brandži. Aj v nej však dlho získaval úlohy najmä na základe svojho príťažlivého vzhľadu.

21.01.2023 10:00
debata
zväčšiť Herečka Sarah Michelle Gellar a herec Rodrigo... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Sarah Michelle Gellar a herec Rodrigo Santoro Herečka Sarah Michelle Gellar a herec Rodrigo Santoro na premiére seriálu Wolf Pack.

Brazílsky herec Rodrigo Santoro, ktorého si diváci určite pamätajú ako objekt túžby jednej z postáv v romantickom hite Láska nebeská, ale tiež ako perzského kráľa Xerxesa v akčnom historickom hite 300, má nový projekt. Na slávnostnej premiére v Los Angeles uviedol seriál Wolf Pack.

David Duchovny Čítajte viac David Duchovny ukázal očarujúcu priateľku! Táto žena si podmanila Foxa Muldera, má o 33 rokov menej ako on

Štyridsaťsedemročný herec sa pridal ku svojej americkej kolegyni – herečke Sarah Michelle Gellarovej, aby stvárnil jednu z postáv v seriálovom príbehu s fantasy hororovou zápletkou. Na premiére v Los Angeles si stále fešný Rodrigo užíval pozornosť médií, ale aj spoločnosť pôvabnej kolegyne.

zväčšiť Herec Rodrigo Santoro na zábere z filmu Láska... Foto: Profimedia
Rodrigo Santoro Herec Rodrigo Santoro na zábere z filmu Láska nebeská z roku 2003.

Brazílskeho rodáka poznajú z televízie dobre aj fanúšikovia projektu Westworld z produkcie HBO, no tiež jeho krajania – Santoro sa totiž objavuje každoročne minimálne v jednom projekte z domácej brazílskej produkcie.

Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Čítajte viac Richard Gere sa krútil okolo krásnej manželky, ale aj slávnej kolegyne! Čože, ona má už 76? Vyzerá TOP

Hoci v začiatkoch kariéry musel čeliť poznámkam o tom, že ho pred kamery dostal len jeho pôvabný zjav, rodák z Rio de Janeiro opakovane dokázal, že má aj herecký talent. Naposledy napríklad s filmom 7 väzňov získal aj s kolegami ocenenie pre najlepší cudzojazyčný film na filmovom festivale v Benátkach.

Projekt Wolf Pack z produkcie Paramount+ je pre Santora návratom na americké televízne obrazovky. Či sa však bude nakrúcať aj ďalšia séria, ukáže až úspech tej prvej. Seriál štartuje 26, januára.

Video

VIDEO: Pozrite si aj exkluzívny rozhovor Pravdy s Kumailom Nanjianim a Murrayom Bartlettom o seriáli Vitajte v Chippendales.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #hviezdy po rokoch #Rodrigo Santoro

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...