Lisu Marie Presleyovú v tichosti pochovali, pokoj našla vedľa svojich milovaných

Lisa Marie Presley bola pochovaná na malom súkromnom cintoríne na záhrade pozemku Graceland, blízko svojho slávneho otca Elvisa Presleyho.

20.01.2023 14:00
Graceland Foto:
Lisa Marie Presley bola pochovaná na malom súkromnom cintoríne na záhrade pozemku Graceland.
debata

Americkému magazínu „Us Weekly“ sa podarilo zistiť, že jediná dcéra kráľa rock'n'rollu Elvisa Presleyho bola 19. januára v tichosti pochovaná v záhrade Gracelandu v Memphise v štáte Tennessee.

 Lisa Marie Presley v  Gracelande v Memphise v...
Elvis Presley, jeho manželka Priscilla a dcéra...
+12Nicolas Cage a  Lisa Marie Presley v roku 2001.

Lisa Marie Presley odpočíva vedľa Elvisa Presleyho, ktorý na malom cintoríne za domom pochoval aj svojich rodičov Vernona Presleyho a Gladys Presleyovú, či zosnulú starú mamu Minnie. Oproti Elvisovmu hrobu je aj hrob Benjamina Keougha, syna Lisy Marie Presleyovej, ktorý si vzal život vo veku 27 rokov v roku 2020.

Lisa Marie Presley Čítajte viac To by muselo zamrznúť peklo, aby... Okolo 14-ročných dvojičiek Lisy Marie bude horúco, prvé ostré slová už padli

Lisa Marie, ktorá zomrela vo veku 54 rokov, bola 4-násobnou mamou – okrem zosnulého syna mala aj tri dcéry – najstaršia z nich, herečka Riley Keough, má 33 rokov a pochádza z manželstva Lisy Marie a muzikanta Dannyho Keougha. Okrem nej mala Lisa Marie aj 14-ročné dvojičky Finley a Harper, ktorých otcom je gitarista Michael Lockwood (61).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lisa Marie Presley

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...