30 zlomenín! Herec Renner sa opäť prihovoril fanúšikom. Novým záberom budí nádej

Americký herec Jeremy Renner sa opäť prihovoril fanúšikom na sociálnej sieti. Prezradil detaily svojej hrozivej nehody zo začiatku roka.

22.01.2023 06:49
People Jeremy Renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner na archívnom zábere.
debata (1)

Rennera začiatkom roka prešiel pri odpratávaní snehu jeho vlastný snehový pluh a hrdina hitu Avengers skončil vo vážnom stave v nemocnici. Prvé dní médiá informovali o tom, aký ťažký, hoci stabilizovaný je stav herca.

Renne sám v sobotu informoval, že pri incidente si zlomil viac ako 30 kostí. Urobil tak na svojom profile na Instagrame, kde pridal aj záber s fyzioterapeutom – pracovníkom nemocnice, ktorý ho polohuje na posteli.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

„Týchto viac ako 30 zlomených kostí sa zahojí a zosilnie, rovnako ako sa prehĺbi láska a puto s rodinou a priateľmi,“ napísal herec na Instagrame, ďakujúc fanúšikom za ich podporu.

Jeremy Renner Čítajte viac Slávna hviezda marveloviek je v kritickom stave! Herec utrpel vážne zranenie pri odpratávaní snehu

Renner sa zranil pri tom, ako sa snažil vyliezť na šesťtonový snežný pluh, aby ho mohol zastaviť. V nemocnici strávil viac ako dva týždne. Úrady medzičasom vylúčili, že nehodu zapríčinil alkohol alebo drogy.

Päťdesiatdvaročný herec stvárňuje vo filmovom svete štúdia Marvel postavu Hawkeya. Okrem toho hral napríklad aj v dvoch častiach filmovej série Mission: Impossible. Známym sa stal predovšetkým stvárnením špecialistu na zneškodňovanie bômb v Iraku vo filme Smrť čaká všade z roku 2008, za čo si vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Ďalšiu nomináciu získal v roku 2011 za úlohu vo filme Mesto.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Instagram #Jeremy Renner #zlomenina

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...