A kam sa podela? Princezná Charlene neprišla na akciu svojej švagrinej, otázky sú razom späť

Je to jedna z udalostí, ktorú si nenechá ujsť takmer žiaden člen monackej kniežacej rodiny. A predsa...

24.01.2023 00:00
Princezná Charlene Foto:
Princezná Charlene na archívnej snímke.
debata

Na víkendovom podujatí, ktoré bolo venované už 45. ročníku cirkusového festivalu v maličkom kniežatstve v Európe, chýbala jedna z dôležitých členiek kniežacej rodiny.

Akciu, ktorú má pod záštitou už roky princezná Stephanie, mladšia sestra kniežaťa Alberta, prišiel navštíviť samotný Albert, ale aj jeho dve ratolesti – princezná Gabrielle a princ Jacques. Kto však chýbal, bola ich mama – princezná Charlene.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@princess.gabriella.of.monaco)

Neprítomnosť 44-ročnej rodáčky zo Zimbabwe, ktorá v rokoch 2021 a 2022 strávila niekoľko mesiacov mimo kniežacieho paláca a liečila sa z vyčerpania a psychických problémov, vyvolala otázniky viacerých novinárov. Krátkovlasá blondínka sa pritom posledné mesiace objavovala na spoločenských a verejných podujatiach so železnou pravidelnosťou. Absencia tejto udalosti je podľa viacerých komentátorov diania v kniežatstve nezvyčajná. Nie je jasné, či princezná bola chorá, alebo mala iné povinnosti – palác však nič oficiálne nekomunikoval.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Moja rodina je moja skala, vyznala sa princezná Charlene! Takto otvorene o súkromí ešte nehovorila

Isté však je, že dvojičky, ktoré porodila Charlene svojmu manželovi Albertovi v roku 2014, si víkendovú akciu užili. Spoločnosť im robili aj bratranec a sesternica – teda deti princeznej Stephanie – konkrétne Louis Ducruét, ktorý pochádza z jej prvého manželstva a Camille Gottlieb, nemanželská dcéra, ktorú mala princezná so šéfom ochranky.

Dánska korunná princezná Mary a korunný princ...
Princezná z Walesu Kate bola na štátnom bankete...
+17Kráľovná Silvia, kráľ  Carl Gustaf, korunná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene #knieža Albert

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...