Naše srdcia explodujú láskou! Boháčka Paris Hilton je už mamou

Boháčka Paris Hilton (41) nemôže byť šťastnejšia. S manželom Carterom Reumom (41), ktorému povedala "áno" v novembri 2021, privítali na svete ich prvé dieťa.

25.01.2023 09:08
Paris Hilton Foto: ,
Paris Hilton na podujatí Women in Entertainment v Los Angeles.
debata (3)

Slávnej blondínke sa tak splnilo jej najväčšie želanie. „Vždy bolo mojím snom stať sa mamou a som taká šťastná, že sme sa s Carterom našli,“ povedala Paris Hilton pre magazín People a potvrdila, že syna sa s manželom dočkali prostredníctvom náhradnej matky. „Sme takí nadšení, že sme si mohli založiť rodinu, naše srdcia priam explodujú láskou k nášmu malému chlapcovi.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Hilton sa správou pochválila aj na Instagrame, kde ju sleduje vyše 27 miliónov ľudí – uverejnila záber ako malá ručička drží tú jej, meno malého pokladu však neprezrádza. Pod príspevkom sa už množia blahoželania od slávnych hviezd. Všetko najlepšie želá napríklad modelka Chrissy Teigen (37), ktorá sa len pred pár dňami stala trojnásobnou mamou, nadšená je aj Heidi Klum, Lindsay Lohan, Kim Kardashian a mnohé ďalšie.

paris hilton Čítajte viac Prioritou 40-ročnej Paris Hilton je dieťa! Chce byť mamou stoj čo stoj, po koľkých potomkoch túži?

Krátko po svadbe sa jej prioritou stalo dieťa, ako prezradila napríklad aj v rozhovore pre „Entertainment Tonight“. Paris Hilton roky zdobila titulky magazínov ako bohatá a rozmaznaná hollywoodska párty girl, no jej priority sa radikálne zmenili. Odkedy stretla svoju veľkú lásku, Cartera Reuma, jej túžba mať vlastnú rodinu rástla priam raketovo.

Paris Hilton a jej manžel Carter Reum, ktorý je... Foto: SITA/AP, Allison Dinner
Paris Hilton a jej manžel Carter Reum Paris Hilton a jej manžel Carter Reum, ktorý je tiež súčasťou predstavenstva LACMA na akcii LACMA Art+Film Gala.

V januári 2021 Paris Hilton prezradila v podcaste „The Trend Reporter“, že s manželom začali proces umelého oplodnenia na odporučenie jej kamarátky Kim Kardashian (42). „Nič som o tom nevedela,“ vysvetlila vtedy Hilton a dodala: „Som rada, že mi poradila a predstavila svojho lekára.“

Paris Hilton a jej niekdajší partner Nick...
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka...
+11Boháčka Paris Hilton prišla na podujatie aj so...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Paris Hilton

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...