Sestry, obe s modrou krvou, no hviezdou pred objektívmi je len jedna. Túto princeznú z Monaka takmer prehliadnete

Patria medzi najlepšie klientky módneho ateliéru Chanel a nemohli chýbať na jeho utorňajšej prehliadke. Príchod, ale aj pozornosť venovaná dvom nevlastným sestrám z monackej kniežacej rodiny však nemohla byť odlišnejšia.

26.01.2023 00:00
Charlotte Casiraghi Foto: ,
Charlotte Casiraghi, dcéra monackej princeznej Caroline z jej druhého manželstva, prichádza na prehliadku Chanel Haute Couture Jar/Leto 2023 v Paríži.
debata

Medzi celebritnými hosťami sa na prehliadke kolekcie haute couture objavila Charlotte Casiraghi, modelka, spisovateľka a celebrita, ktorá s módnym domov pracuje tiež ako jeho ambasádorka. Tridsaťšesťročná hnedovláska dorazila v ružovom nohavicovom kostýme a za pokrikovania fotografov aj fanúšikov si zapózovala, zamávala a venovala verejnosti aj pár úsmevov.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federerová Čítajte viac Sako za tisíce eur, diamanty na ušiach: Mirka Federer s Rogerom vyrazili za luxusom s najmocnejšou ženou módy

Charlotte je dcérou monackej princeznej Caroline, pričom pochádza z jej druhého manželstva s veľkopodnikateľom Stefanom Casiraghim. Keďže jej otec nemal urodzený pôvod, ani Charlotte nenosí žiaden oficiálny titul, napriek tomu, že je však v poradí jedenásta následníčka na monacký trón. Viac než členka kniežacej rodiny je však táto rodáčka z Monta Carla slávnou celebritou a inšpiratívnou módnou ikonou. Mnoho jej fanúšikov, ale aj médií s obľubou poukazuje na krásu, ktorú zdedila po slávnej mame a čiastočne aj starej mame – kňažnej Grace, kedysi Grace Kellyovej.

Zľava: Tenista Roger Federer, jeho manželka...
Šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour...
+22Francúzska herečka Marion Cottilard prichádza...

Na prehliadke módneho domu Chanel však nebola Charlotte jedinou dcérou princeznej Caroline. Pozvanie totiž prijala aj jej 23-ročná nevlastná sestra Alexandra, princezná hanoverská. Táto mladá dáma sa narodila v rámci tretieho manželstva princeznej Caroline a keďže jej otcom je nemecký princ Ernst August, princ hanoverský, Alexandra disponuje oficiálnym šľachtickým titulom.

zväčšiť Princezná Alexandra Hanoverská, najmladšia... Foto: Profimedia
Princezná Alexandra Hanoverská Princezná Alexandra Hanoverská, najmladšia dcéra monackej princeznej Caroline, prichádza na prehliadku Chanel Haute Couture Jar/Leto 2023 v Paríži.

Zaujímavosťou pritom je, že vlastne ako jediná zo všetkých štyroch detí monackej princeznej má šľachtický titul. Jej nevlastní súrodenci Charlotte, ale tiež Pierre a Andrea Casiraghiovci sú bez titulu.

Amelia Spencer Čítajte viac Krásna neter princeznej Diany mieri pred oltár! Jej sestra si zobrala muža vo veku ich otca, ona volila tohto krásavca

Pozornosť verejnosti voči Alexandre je však výrazne menšia ako v prípade staršej sestry či manželiek jej nevlastných bratov. Objektívy paparazzov zachytili mladú dámu – samozrejme, od hlavy po päty v značke Chanel – ako mieri na utorňajšiu módnu šou. Obe dámy z monackého kniežatstva pritom zástupcovia ateliéru usadili na iné miesta – kým Charlotte si užívala spoločnosť celebritných kamarátov ako Vanessa Paradis alebo Karim Sadli či hudobník Sebastien Tellier. Viac v galérii.

Video

Zdroj: CHANEL

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Charlotte Casiraghi #princezná Caroline #Chanel #princezná Alexandra

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...