Seriál o mne a ukradnutom videu? Bolo to akoby ma prešli autom, opísala Pamela Anderson

Pamela Anderson necíti zhovievavosť voči tvorcom seriálu Pam & Tommy, ktorý zachytával vznik slávneho sex-videa s jej exmanželom Tommym Lee. Prezradila to v rozhovore s moderátorom Howardom Sternom, z ktorého citoval portál JustJared.com.

27.01.2023 00:00
pamela1999 Foto:
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z roku 1999.
debata

Kanadská rodáčka, ktorá v najbližších dňoch vydáva svoju autobiografickú knihu a ktorá k nej nakrútila aj dokument pre televíziu Netflix, sa v rozhovore so známym moderátorom vrátila do roku 1995. Vtedy bola jej a jej vtedajšiemu partnerovi Tommymu Lee odcudzená nahrávka ich sexuálnych radovánok, z ktorej sa stalo vlastne prvé celebritné sex-video dostupné dokonca v predaji.

Pamela Anderson Čítajte viac Pamela Anderson má za sebou vzťahy s mnohými mužmi! Ale zamilovaná bola len do jedného - prezrádza jeho meno

"Nebola to pozitívna vec. Určite si to vyžiadalo svoju daň na vzťahu, vybralo si to daň na mojej kariére a ľudia to stále využívajú,“ vyhlásila 55-ročná herečka a modelka, ktorá poukázala aj na seriál Pam & Tommy z produkcie HULU.

zväčšiť Herečka Lily James ako Pamela Anderson počas... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Lily James Herečka Lily James ako Pamela Anderson počas nakrúcania seriálu Pam & Tommy. Vyzerala famózne a naozaj ako Pamela...

Práve on sa venoval ére, v ktorej slávna dvojica prežívala svoj divoký vzťah a obdobiu, keď im ukradli ich sexuálne video. „Cítila som sa ako zvalcovaná, ako keby ma prešli autom,“ komentovala vznik seriálu Pamela Anderson u Sterna. „Nemyslím si, že skutočne zobrazili Tommyho alebo mňa pozitívne… Počula som len, že to bola veľmi plytká podoba zobrazenia nás dvoch… Priala by som si, aby sa mi ozvali,“ dodala tiež Anderson, ktorá pár dní pred týmto rozhovorom komentovala seriál aj v šou CBS Sunday Morning.

Archívna fotogaléria z júla 2022
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...
+17Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z...

"Je neodpustiteľné, že si ľudia dodnes myslia, že môžu mať prospech z takejto hroznej veci, zo zločinu,“ povedala blondínka, ktorá vraj sama túto pásku nikdy nevidela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #seriál #Pamela Anderson #sex-video

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...