Narodeniny princeznej Charlene? Tomu sa hovorí krutý úder, monacký palác sa 'predviedol'

Princezná Charlene oslávila v stredu, 25. januára, 45. narodeniny.

26.01.2023 13:00
Charlene Foto: ,
Princezná Charlene počas osláv Národného dňa Monaka.
debata

Na oficiálnej instagramovej stránke paláca sa však žiadne blahoželanie neobjavilo. Sviatok manželky princa Alberta tak zostal „zabudnutý“ či zámerne odignorovaný.

charlene Čítajte viac Veselá, bujaro sa zabávajúca! Aj taká bola Charlene v počiatkoch vzťahu s Albertom, pozrite sa. Oslavuje 45 rokov

Minulý rok, kedy Charlene ešte sužovali zdravotné problémy, monacký palác na jej narodeniny nezabudol. Na oficiálnom účte na Instagrame bolo pri príležitosti jej 44. narodenín zverejnené video, ktoré obsahovalo množstvo predtým nezverejnených záberov bývalej plavkyne. „Všetko najlepšie k narodeninám princeznej Charlene,“ uvádzalo sa v klipe, ktorý zdieľala na svojej stránke aj nadácia princeznej.

zarážajúce je, že práve na stránke nadácie princeznej Charlene sa blahoželanie 25. januára objavilo – „Nadácia princeznej Charlene želá všetko najlepšie k narodeninám“ a zverejnila aj fotografiu dvojnásobnej mamy, manželky princa Alberta.

V roku 2011 sa princ Albert oženil s bývalou reprezentantkou Juhoafrickej republiky v plávaní, Charlene Wittstockovou. Z peknej blondínky sa tak stala Charlene Grimaldi s titulom monacká princezná. V decembri 2014 Charlene porodila chlapčeka a dievčatko. Dievča dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
Charlene Wittstock v roku 2010 po boku svojho...
+12Charlene Wittstock ako snúbenica princa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Charlene

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...