Jennifer Garner a láska? Na sociálnych sieťach ani červených kobercoch ju nepredvádza, ale...

Hoci stránky médií či sociálnych sietí zapĺňajú v značnej miere zábery stále šialene zaľúbených manželov Bena Afflecka a Jennifer Lopezovej, ani Garner nežije bez lásky, hoci ona ju neprežíva na verejnosti.

29.01.2023 00:00
Jennifer garner Foto: ,
Jennifer Garner na zábere z marca 2022.
debata

Správy o novom mužovi po jej boku sa v médiách objavili v roku 2018. Vtedy médiá informovali, že už niekoľko mesiacov je jej partnerom podnikateľ John Miller (45), ktorý riadi spoločnosť vlastniacu 50 reštaurácií s názvom CaliBurger. Randili spolu dva roky, v auguste 2020 sa však ich vzťah rozpadol. Netrvalo dlho, ale zaľúbenci sa k sebe opäť vrátili. Ako píše „Us Weekly“, stále sú spolu, šťastní a ich vzťah je naozaj intenzívny.

Jennifer Lopez Čítajte viac Všetci sa pýtajú, kde je Ben... nebojte sa, toto Affleck (u)robí len pre Lopezovú! A možno aj spoločný film

„Jennifer Johna zbožňuje a stále s ním vidí dlhodobú budúcnosť. Z jej strany nie je potrebné veci nijako spomaľovať alebo niečo podobné,“ cituje magazín zdroj z okolia herečky. Napriek láske sa však pred oltár neponáhľa. „Je celkom šťastná vo vzťahu, aký teraz má. Zatiaľ sa pred oltár nechystá,“ dodáva zdroj.

Garner jennifer Čítajte viac To je prekvapenie! Jennifer Garner žiarila na veľkolepej večeri v Bielom dome a nebola sama! Po boku mala...

Garner bola v minulosti manželkou Bena Afflecka a dlhé roky pôsobili ako ideálny pár. V roku 2015 však ohlásili rozchod. Spoločne vychovávali tri deti – Violet (16) Seraphinu (13) a Samuela (9). Ben Affleck a speváčka Jennifer Lopez si povedali svoje „áno“ počas leta.

Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Garner

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...