Som vydatá žena, už môžu písať o mojej práci, hovorí Ora. V Paríži lákala aj divokým štýlom

Speváčku Ritu Oru pozná celý svet. Nielen ako talentovanú umelkyňu, ale najmä ako krásku z titulných strán časopisov a stránok bulváru.

30.01.2023 00:00
Rita Ora Foto:
Speváčka Rita Ora pózuje fotografom pre prehliadkou Fendi Haute Couture v Paríži.
debata

Hviezda, ktorá žije vo Veľkej Británii, sa o záujme bulvárnych médií rozhovorila aj v nedávnom interview pre magazín GQ. Povedala v ňom, že veľa vecí sa zmenilo, keď sa minulý rok vydala za svojho partnera – režiséra Taiku Waititiho.

Rita Ora a jej manžel Taika Waititi Čítajte viac Priehľadná čipka a pod ňou iba... Rita Ora sa zahaľovať nechystá, takto odvážne vyrazila do ulíc!

„Neviem, či to je dobrá alebo zlá vec. Akurát som mala pocit, že svet žurnalistiky si teraz musí myslieť – nuž, táto je z obehu, čo budeme robiť? Možno mali krízovú poradu,“ vtipkovala Ora, o ktorej v minulosti vychádzalo množstvo článkov mapujúcich jej súkromie.

Na prehliadku FENDI Haute Couture do Paríža...
Režisér Baz Luhrmann.
+29Influencerka Valentina Ferragni na prehliadke...

„Ale teraz, keď stratili príležitosť, možno konečne budú musieť písať o mojej práci, čo som vlastne vždy chcela,“ uviedla v rozhovore Ora, ktorá momentálne promuje nový singel aj plánovaný album.

zväčšiť Zľava: Modelky Shalom Harlow, Amber Valletta a... Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Fendi
Shalom Harlow, Amber Valletta a speváčka Rita Ora Zľava: Modelky Shalom Harlow, Amber Valletta a speváčka Rita Ora v prvom rade prehliadky Fendi Haute Couture Jar/Leto 2023.

Medzitým si však odskočila aj do Paríža, kde sa vo štvrtok zúčastnila na prehliadke Fendi Haute Couture v spoločnosti množstva ďalších hviezd. Ale bez manžela. Spoločnosť jej však robila napríklad speváčka Courtney Love či topmodelky Amber Valetta a Shalom Harlow.

Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...
Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...
+12Modelky na prehliadke módnej kolekcie FENDI...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Rita Ora #Paríž #bulvár #Fendi

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...