Hotový lunapark v luxusnej vile, všade milovaná Hello Kitty! Kardashianka vystrojila oslavu pre dcérku za tisíce

Čo rodičia neurobia pre svoje ratolesti. Mnohí by dali aj to posledné a tí, ktorí nemajú hlboko do vrecka, sa predháňajú v luxusných daroch.

28.01.2023 10:00
Kim Kardashian Foto: ,
Kim Kardashian na archívnom zábere.
debata

Aj americká celebrita a podnikateľka Kim Kardashian je mamička, ktorá svojim deťom dopraje takmer všetko. Pri príležitosti piatych narodenín jej dcérky Chicago to ukázala aj na záberoch na Instagrame.

Kardashianovej ratolesť, ktorú jej vynosila náhradná matka, je obrovskou fanúšičkou Hello Kitty (mačacej postavičky, ktorú milujú aj mnohé slovenské dievčatá alebo chlapci). Slávna mama jej teda pripravila tematickú narodeninovú párty, kde to legendárna „kitty“ ovládla naozaj všade.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

V luxusnej vile postavili pre deti šmýkačku s bazénom naplneným loptičkami. Celý dom zdobili ružové a červené balóny, pričom postava Hello Kitty sa objavila na dekoráciách, v celom interiéri v podobe balónikov, ale aj vytlačená do sladkých oplátok či v podobe obrovskej torty.

Simona Tabasco (vľavo) a Beatrice Granno Čítajte viac Krása týchto Talianok očarila divákov Bieleho lotosu a tiež... Kardashianku! Vyzliekla ich do (vlastnej) bielizne

Americká hviezda sa podelila o niekoľko záberov z oslavy na sociálnej sieti, pričom na fotkách nechýbajú ani ďalší súrodenci a kamarátky malej Chicago. Sledovatelia celebritnej mamičky gratulovali, ale niektorí sa tiež neváhali pustiť do faktu, že kým on robí oslavu pre dieťa za desiatky tisíc dolárov, v Amerike je mnoho ľudí, ktorí nemajú ako zaplatiť vlastné bývanie. Nuž, to však asi mohla čakať. Fotografie si pozrite preklikaním šípkou v odkaze z Instagramu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Kim Kardashian #oslava #Hello Kitty

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....