Megakoncert Dary Rolins: Pri tomto prekvapení fanúšikovia šaleli, na pódiu sa objavil...

V sobotu večer to v pražskej O2 Aréne poriadne vrelo. Dara Rolins vo veľkom štýle oslávila svoje životné jubileum koncertom s názvom Dara Rolins 50 - najväčší koncert v živote.

29.01.2023 08:44
Dara Rolins Foto:
Speváčka Dara Rolins.
debata (7)

„Môj koncert, ktorým chcem zmapovať všetky tie neuveriteľné roky mojej kariéry, od detstva až po súčasnosť. Od Arabely a Anjelika cez Zvonky, What you see is what you get a Party DJa po Nebo Peklo a Penu,“ promovala koncert speváčka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Počas večera na fanúšikov speváčky čakalo niekoľko prekvapení, jedným z nich bolo aj vystúpenie Patrika „Rytmusa“ Vrbovského, ktorý prišiel svojej expartnerke nielen osobne zablahoželať, ale aj zaspievať. Toto prekvapenie večera sprostredkoval napríklad Leoš Mareš na svojom Instagrame. Akonáhle sa Rytmus objavil na pódiu, fanúšikovia v O2 Aréne doslova šaleli. Pozrite si video!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Na margo svojho jubilea speváčka povedala: "Päťdesiatka je výnimočná. Nemám ani na sekundu moment, keď by som mala ostych alebo problém sa k tomu priznať,“ vyhlásila Dara Rolins v rozhovore pre Pravdu pred pár mesiacmi a opísala aj jej vzťah k hudbe: "V mojom vzťahu ku hudbe a šou však nie je žiaden kalkul a to ľudia, moji fanúšikovia cítia,“ uzavrela Dara Rolins – celý rozhovor si pozrite nižšie.

Dara Rolins a Patrik „Rytmus“ Vrbovský si dali zbohom v roku 2018 po siedmich rokoch vzťahu. Ako vtedy obaja uviedli, ich vzťah sa „unavil“. Po rozchode nasledovalo medzi bývalými partnermi niekoľko slovných „prestreliek“ – viac tu. V decembri 2021 speváčka priznala vzťah s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom.

Video

VIDEO: Rozhovor so speváčkou Darou Rolins, ktorý vznikol pred jej blížiacou sa oslavou okrúhleho jubilea.

Speváčka Dara Rolins na zábere z roku 2018 v...
Speváčka Dara Rolins pred objektívom Lukáša...
+17Speváčka Dara Rolins.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...